Doba už bastlení nepřeje
Moderátor: Moderátoři
Doba už bastlení nepřeje
LQ100 tusim a stala 150Kcs co bola obrovska suma na tie casy-cena cca 20-tich litrov benzinu.A potom MBA 810 -165Kcs a stacila jedna nepozornost
pripadne skrat na vystupe a v momente malo dieru v chrbte.....
Dobra doba aj preto,lebo ozaj kvalitny pristroj dnes prakticky nekupite.Aj znacky ktore doteraz boli pre nas akoze zarukou kvality riesa mnoho veci kompromisne,lacnejsie a na ukor kvality.Aj preto ma uz davnejsie napadla myslienka postavit aspon tie bedne,zosik,tuner,a zvolit prioritu max.kvality dosiahnutelnej v amaterskych podmienkach.....
proel64 píše:Dobra doba aj preto,lebo ozaj kvalitny pristroj dnes prakticky nekupite.Aj znacky ktore doteraz boli pre nas akoze zarukou kvality riesa mnoho veci kompromisne,lacnejsie a na ukor kvality.Aj preto ma uz davnejsie napadla myslienka postavit aspon tie bedne,zosik,tuner,a zvolit prioritu max.kvality dosiahnutelnej v amaterskych podmienkach.....
Doba je dobra preto, ze kvalitne pristroje sa daju kupit v bazari alebo na inzerat za par korun. Akurat treba co-to opravit.
úprava je jednoduchá ale mám dojem že výrobce to dělá naschvál, to se musí projevit na životnosti zdroje, například...
- Peterseal
konosuke píše:Mně zas vadí u moderních asijských (ale nejenom) výrobků síťový vypínač až na sekundáru trafa nebo stabilní provoz v režimu stand-by (VCR, TV, tuner, fax...) může jít o klidový odběr až 10-15W neproduktívní ztrátové energie...
úprava je jednoduchá ale mám dojem že výrobce to dělá naschvál, to se musí projevit na životnosti zdroje, například...
Njn, zivotnost dnesnej techniky je uboha. Najme ellektrolitickich kondikov. A na porovnanie mam Color Oravana s 22 rocnou obrazovluo a ma este celkom dobry obraz a nasa nova TV co ma 4 r uz jej blbne obrazovka...
Devo70 píše:Dnes treba bastliť novo zakúpenú techniku, aby vôbec niečo vydržala. Tak napríklad absencii poistky vo väčšine prístrojov na vstupe nerozumiem.
No prostě - šetří se kde může ! materiál, pracnost, výrobní režie...
jinak by DVD-P sencor SDV-2509 nemohl stát 707.-Kč...jestli je to ovšem úspora na správném místě...