Adminstrátoři, potřebuji poradit
Moderátor: Moderátoři
Adminstrátoři, potřebuji poradit
Rád bych doplnil postup fotkami *.jpg a k nim přidal popis.
Můžete mi poradit jak do tématu vložit fotky. Podle hlavičky IMG nad příspěvkem mne to vede k umístění obrázků na Webu, ale nějak se mi to nezdá a nerozumím tomu.
Moc děkuje Stanislav Brož (Brozicek)
Tu mas postup: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... opic&t=692
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
Návštěvník
nikdy jsem někam na server nic neumisťoval, a ty mi dáváš takovou radu. Já jsem tušil tu zradu v tom umístění "někam na server" a proto jsem napsal ten dotaz. Nebudu si nyní kupovat literaturu jak se provádí ten pokyn "umístí si někam na server ..." a dej mi pokyn polopaticky.
Každý děláme v něčem a já o umísťování na server nemám ani potuchy. Kdybys potřeboval poradit něco o lokomotivách, obrať se ne mne. A myslím to naprosto kamarádsky, a přátelský jako zkušený technik. Asi také bych tě nepotěšil, kdybych ti napsal že to máš dát do "scrach padu" (asi tak se nějak jmenovala tzv.blesková paměť s cyklem 560 nS založená na tenkých magnetických vrstvách v počítači T300, který jsem v létech 1974 až 1984 opravoval).
Tak mi prosím napiš jak se obrázky na server umisťují.
Moc dík, těším se na odpověď, zase pak budu chytřejší.
Standa Brož
- Artaban001
mezi tyto znacky (tagy) das adresu, kde je ten obrazek
Priklad.
zobrazim sem obrazek z adresy http://www.tvproduct.cz/fotov/perlicka_zenaWV.jpg

Re: Dotaz
FERYACT píše:Musel jsem se na delší dobu odmlčet,došlo ke změně fora.Mám napsáno že jsem nezaplatil forum.Nevím kolik a komu.V pravidlech jsem se nic nedočet.
K akej zmene? Komu platit?
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy