Další dvě nové RAM 2x 1GB
Moderátor: Moderátoři
Kvalitne pamate su napr. Samsung (vyrabaju aj cele moduly - s vlastnymi chipmi SEC), alebo Kingston.
ZdenekHQ píše:Jenys píše:No tu starou jsem zkoušel i vzadu a vždy to pak nefunguje, problém je jen když jsou všechny tři pohromadě, jedna stará a jedna jakákoli nová se spolu snese, ale dvě nové se starou už ne.
To víš, ženský. Žárlí na sebe...
Hm, tak to je dobrý, to mě také nenapadlo
Ale to už neřeším. Myslím si, že nazývat něco shitem, jen proto, že to nepoužívám, je asi nějak mimo mísu. Ty A Data jsou normálně v pohodě a V Data také, ale pokud se dají tři do kopy, už je tam nějaký probém. Teď co tam mám tu 512tku k těm 2GB, také to také není stejný typ a nezlobí to. Základní desku mám od MSI a spokojenost. Disky používám od Segatu a také spokojenost...cena a hlučnost. Zdroj od Eurocase 400W zatím dobrý. Jinak jsou dobré paměti od Kingstonu, to jo, ale je i spousta jiných dobrých značek a jen cena není záruka kvality.
k tym adatam. hm sila ze mne chodia vitesty 566MHz kludne aj na 600 a to este s nizsimi latenciami ako dovoluje vyrobca pri 566. az taky smejd to nebude... naopak znacku kingston nechcem ani vidiet. nesli pretaktovat ani o 5MHz... to je proste kvalita no. ale vsetko zalezi od stastia a od kusu na aky narafime