Dá sa v súčasnosti uživiť elektronikou ?
Moderátor: Moderátoři
Dá sa v súčasnosti uživiť elektronikou ?
dámy a páni, mám na Vás jednu ťažkú otázku. Ako sa v súčasnosti dá uživiť elektronikou ...? Ak viete, poradte.
Vopred vďaka.
(P.S.: Otázku som myslel absolútne vážne. A odpovede typu: "ťažko", ma nezaujímajú !)
Toto je moj nazor, ktory som si na vlastnej kozi overil. Momentalne so zamestnanec firmy, kde pracujem ako servisny technik zariadeni, ktore firma vyraba.
Ahoj
Doba sa za tých takmer 20 rokov radikálne zmenila. Já som tiež "neomladol". Za posledné 3 - 4 roky som nič rozumné nevymyslel. A už ani nemám energiu sám niečo nové začínať. ( Živím sa v podstate sám doteraz).
A z toho pramení moja (smutná) otázka ...
Dnes sa zamýšľam nad tým, čo robiť ďalej, aby som o dva-tri roky zasa nemusel meniť predmet činnosti. Už ma to trochu unavuje, začínať stále odznova...
DolfiG píše:Zdravím,
dámy a páni, mám na Vás jednu ťažkú otázku. Ako sa v súčasnosti dá uživiť elektronikou ...? Ak viete, poradte.
Vopred vďaka.
(P.S.: Otázku som myslel absolútne vážne. A odpovede typu: "ťažko", ma nezaujímajú !)
Diky za temu, ma to uroven. Kazdemu z vas prajem, aby bola spkojnost na jednej aj druhej strane.
Ahojte.
DolfiG píše:Zdá sa, že sme z jedného mesta ... Nemáte záujem vykorisťovať o jedného človeka naviac ...?
Alebo, poďme niečo rozumné vymyslieť ...
Ledva sa uživím sám, ale stretnúť sa a porozprávať by určite nebol zlý nápad. Pridá sa ešte niekto z Prešporku? Je nás tu takých viac...
ja jsem relativně mladý, živím se elektronikou od začátku a dokonce jsem si u toho dovolil hypotéku
jsem zaměstnanec - jediný elektrikář v daném úseku, práci mám od oprav soustruhu, frézy, přes instalace měřících kabeláže, výroby měřících zařízení, programování PLC a výroby automatizovaných kryogeních čerpacích aparatur až po řídicí techniku s umělou inteligencí...
všechno je to pro interní potřebu, nic neprodáváme, jsem placený slušně ale rozhodně ne královsky. V podstatě to dělám jen pro to, že mě to baví. Za prachama bych šel jinde (prodej a výroba speciálek pro vojáky), ale jak už jsem psal - hypotéku mě to zaplatí a žena si nestěžuje.
Držím všem bastlířům palce při výběru povolání - mě se to tuším povedlo.