TESLA 4245U MARTINO - problémy se signálovou částí

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od pajosek2 »

Jo,je tam cívka proti zemi,tedy přímo v kan. voliči a cesta na druhou stranu k OMF je oddělena kondíkem.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Oberleutnant

#92 Příspěvek od Oberleutnant »

Vypiloval jsem jehlovým pilníčkem ten cín kolem vývodu OMF, teď se změnilo zrnění, na foto sice neni Martino, ale projevuje se to podobně, jenže takhle to zrní jenom když odpojim kostřící vodič u koaxiálu k OMF, jakmile ho připojím, zůstane pouze bílá obrazovka, když k předvolbě přiblížím ruku, změní se intenzita zrnění, jinak to nereaguje na ladění.Čím by to mohlo být?Díky za každou radu
Oberleutnant

#93 Příspěvek od Oberleutnant »

Takhle nějak se projevuje zrnění
Přílohy
Tesla Dukla.jpg
(299.41 KiB) Staženo 93 x
Oberleutnant

#94 Příspěvek od Oberleutnant »

a takhle podobně to zrní např. když přiblížím ruku k předvolbě...(obraz dělá v některé části obrazovky z těchto pruhů čtverečky...)
Přílohy
Dukla.jpg
(296.4 KiB) Staženo 93 x
Oberleutnant

#95 Příspěvek od Oberleutnant »

Ještě jsem zjistil, že intenzita zrnění se také mění, když otáčím regulátorem jasu, kontrastu a hlasitosti, možná bude někde zkrat, ale nevím, kde hledat, myslím si, že kdyby byl zkrat u vývodu OMF, tak by byl obraz bílý a nemohlo by to takhle zrnět, protože by do OMF nevstupoval žádný signál
Oberleutnant

#96 Příspěvek od Oberleutnant »

Myslíte, že je zkratovaný výstup OMF vůči zemi?
Hill
Administrátor

#97 Příspěvek od Hill »

Vstup OMF ne, ale výstup kanálového voliče nebo ten koaxiál pravděpodobně ve zkratu je.
Oberleutnant

#98 Příspěvek od Oberleutnant »

Tady jsou skutečné fotky Martina
Přílohy
zkrat Martino.jpg
(299.95 KiB) Staženo 71 x
Oberleutnant

#99 Příspěvek od Oberleutnant »

Tady je skutečné foto jiného projevu (po přiblížení ruky k předvolbě)
Přílohy
zkrat Martino 2.jpg
(277.68 KiB) Staženo 94 x
Oberleutnant

#100 Příspěvek od Oberleutnant »

Zkusil jsem to znova proměřit ohmmetrem a vypadá to, že ten výstup OMF bude mít pořád zkrat, takže ani vypilování cínu nepomohlo.Nemáte někdo nějaké nápady, jak ten zkrat odstranit?
tornado6

#101 Příspěvek od tornado6 »

Jedine postupné meranie :wink:
dementOberleutnant

#102 Příspěvek od dementOberleutnant »

Oberleutnant píše:Zkusil jsem to znova proměřit ohmmetrem a vypadá to, že ten výstup OMF bude mít pořád zkrat, takže ani vypilování cínu nepomohlo.Nemáte někdo nějaké nápady, jak ten zkrat odstranit?

Ty jsi normální p.čus, promiň že už to musím takhle říct, ale to je do nebe volající, co tady předvádíš ty kr.ple! tohle by naštvalo každýho....co chceš radit?? jakou metodu? jestli tam máš mechanický zkrat, tak ho musíš odstranit mechanicky! jestli je zkrat přes nějakou součástku, musíš jí vyměnit! a neptej se furt tak de.ilně jak nějaký ču.ák!!!!!!!
Oberleutnant

#103 Příspěvek od Oberleutnant »

Ty jsi c*rak dementOberleutnant, už jen proto, že si ze mě děláš p*cu a zaregistroval jsi se jenom kvůli zesměšnění pod touto přezdívkou, pochybuju, že ji budeš používat, stejně se zaregistruješ znova pod jinou (slušnější) přezdívkou, ale přál bych ti nechat si tuto dementní přezdívku...
dementOberleutnant

#104 Příspěvek od dementOberleutnant »

Oberleutnant píše:Ty jsi c*rak dementOberleutnant, už jen proto, že si ze mě děláš p*cu a zaregistroval jsi se jenom kvůli zesměšnění pod touto přezdívkou, pochybuju, že ji budeš používat, stejně se zaregistruješ znova pod jinou (slušnější) přezdívkou, ale přál bych ti nechat si tuto dementní přezdívku...

nebudu, budu s touhle přezdívkou reagovat jen na tebe, na hrubý pytel - hrubá záplata, na blbou otázku - blbá odpověď.
Oberleutnant

#105 Příspěvek od Oberleutnant »

To se teda divim, že si můžeš dovolit na mě reagovat, ale zajímalo by mě, pod jakou přezdívkou píšeš tady na bastlírně
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“