Sony Ericson-klávesnica
Moderátor: Moderátoři
Sony Ericson-klávesnica
Z večera na ráno mi prestali fungovať štyry tlačítka na klávesnici. Vyčistenie nepomohlo /mám komplet manuál na skladanie-rozoberanie/. Vyzerá to na vadu dps s kontaktami. Pomôže jedine výmena. Dá sa tento ND niekde na slovensku zohnať?
V tom Avelmaku teraz nič také nevidím, ešte hľadám na nete, ale zatiľ som na to nenarazil.
To xxxe - dám za chvílu obrázok, aby to bolo úplne jasné, a ak vieš približnú cenu, napíš ju. Je to môj telefón a mám vážny záujem.
- Přílohy
-
SE tlačítko..JPG- (33.9 KiB) Staženo 153 x
Obchodní balík České pošty - dobírkou na Slovensko (do 3000Kč) + 150,- Kč s DPH
jandu píše:Z večera na ráno mi prestali fungovať štyry tlačítka na klávesnici. Vyčistenie nepomohlo. Vyzerá to na vadu dps s kontaktami. Pomôže jedine výmena. Dá sa tento ND niekde na slovensku zohnať?
Len by som ta chcel upozornit ze ked takto nahle prestane fungovat viacej tlacitok na MT beztoho aby predtym robili problemy tak je problem v esd klavesovej ochrane telefonu ktora odchadza dost casto, mne sa toto iste stalo na K750i ked znicoho nic rano prestali fungovat tlacidla klavesnice .
Takze by som to uteda taktiez videl najskôr na tu klavesovku , ochrana stoji cca.50 SK praca za vymenu v servise autorizovany 800SK .
Inak mám od neho komplet schému, ale o module ochrany klávesnice som doposial nepočul - budem sa musieť pozrieť do schémy.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy