Zdroj EC 300X
Moderátor: Moderátoři
Tieto vzájomné pomery sú dôležité a ich narušenie spôsobuje vypnutie zdroja.
-
Marie Fůrie
Kaca píše:Zdravím ! Neví někdo jaký je rozdíl mezi EC200X a EC400W ? U té čtyřstovky mám nízké napětí na napájení větráku. Nebo nějakou radu od zkušenějšího. Motor větráku je na 12 V a mě tam jde jen 5.5 V . Prosím ale né takové rady jako hoď to do popelnice a podobně. Na to umím přijít sám. Děkuji
A nemá náhodou regulaci otáček podle teploty? Někde na chladiči bývá přilepený termistor.
-
Marie Fůrie
Kaca píše:Na plánu od té EC200X ta regulace je ale v té 4stovce ji nevidím. No budu měřit a měřit. vždyť to zase takovej ořech nemůže být. Díky
Skúsil by som jednoduchý test, spočívajúci v nahrievaní chladičov fénom. A sa napätie na ventilátore bude zvyšovať, regulácia tam je.
Kaca píše:Zdravím ! Neví někdo jaký je rozdíl mezi EC200X a EC400W ?
Velky, je to uplne iny zdroj.
U té čtyřstovky mám nízké napětí na napájení větráku. Nebo nějakou radu od zkušenějšího. Motor větráku je na 12 V a mě tam jde jen 5.5 V . Prosím ale né takové rady jako hoď to do popelnice a podobně. Na to umím přijít sám. Děkuji
Urcite tam mas automaticku regulaciu a je to vporiadku. Ak by tam regulacia nebola, tak by bol ventilator zapojeny priamo na 12V vetvu.