Multifunkcni tiskarna CANON

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Topik

Multifunkcni tiskarna CANON

#1 Příspěvek od Topik »

Ahojte,prosim Vas doporucte mi multi. inkoustovou tiskarnu (tisk.i foto) vubec se v tom :nevim: nevyznam, tak by me zajimali vase rady a zkusenosti....

Diky :prst:
proel64
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od proel64 »

Nedavno som kupil CanonMP210-naprosta spokojnost-pozri si parametre na nete.Skenuje,kopiruje,tlaci.Nikdy som nebol zastanca multifunkcnych masin ale na toto som sa dal a nebanujem.Stala cca 1600sk v Ageme.Naplne su tiez v slusnej cene a su dostat aj samotne atramenty na plnenie.Este som ale neplnil,takze neviem....
Jindra2

#3 Příspěvek od Jindra2 »

Záleží kolik toho budeš tisknout. Levné multifunkce mají barevné inkousty v jednom zásobníku, dražší mají každou barvu zvlášť, tisk vyjde levněji. koukni na nějaké testy na netu.
Jindra
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Kvalita a cena se opravdu nepozná podle toho jestli jsou inkousty zvlášť nebo v jedné kártridži. U inkoustů zvlášť je právě problém s doplňováním. Pokud totiž doplníš inkoustem od nevhodného výrobce (krokodýl apod.), tak se ti může stát, že si odděláš hlavu a oprava je dražší než nová tiskárna. Packardi mají barevné inkousty v jedné kartridži, ale i s tiskovou hlavou. Proto jsou sice dražší, ale máš to funkční furt jak nové. :wink:
hafca

#5 Příspěvek od hafca »

Když bude doplňovat originály, tak nic nehrozí. To HP není žádná výhra, je to ukrutně předražený a když dojde jedna barva, pak to musíš vyhodit celý i když ostatní barvy by stačily ještě na dost dlouho. Mám HP DeskJet 930 a vím o čem mluvím. Jestli to jde, pak něco, co má každou barvu extra.
Koukni se na http://www.yourprint.canon-europe.com/print_image/. Tam si můžeš nahrát fotku a nechat si jí vytisknout na vyybrané tiskárně. Většinou do týdne přijde v obálce fotka a prospekt od té tiskárny. Jediné co je nepříjemné je to, že když chceš porovnat víc tiskáren, tak to nejde. Musí se udělat každá tiskárna zvlášť. Preferoval jsem dlouho HP, ale ten Canon se mi v poslední době zdá o dost lepší.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“