Síťový kabel

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Crifodo

#16 Příspěvek od Crifodo »

ta fotka taky není zrovna od odborníka...

Jestli někdy budeš v situaci, kdy budeš muset rychle a havarijně, ve stressu napojit kabely v půlce trasy PODLE BAREV, pak poznáš k čemu je dobré je dodržovat.

P.S. Hemmings v Ohrožení Britannicu by mohl vyprávět :twisted:
vlastně nemohl :blowing:
rudoex

#17 Příspěvek od rudoex »

A co tak googl RJ 45.
MOTOROLA

#18 Příspěvek od MOTOROLA »

Crifodo píše:ta fotka taky není zrovna od odborníka...

Jestli někdy budeš v situaci, kdy budeš muset rychle a havarijně, ve stressu napojit kabely v půlce trasy PODLE BAREV, pak poznáš k čemu je dobré je dodržovat.

P.S. Hemmings v Ohrožení Britannicu by mohl vyprávět :twisted:
vlastně nemohl :blowing:

a) nikdy jsem se nepovažoval a ani nevydával za odborníka ve fotografování
b) myslím si že na fotku mobilem to není nejhorší,pokud máš lepší mobil tak to bude lepší.
c) odborník,který mi to dělal určitě nebyl ve stresu. Seděl totiž na prdeli v kanceláři s cigaretkou v hubě.
d) pokud máš něco proti mě nebo mé fotografii,nenutím tě aby jsi mi radil nebo nějak pomáhal.Třeba by jsi se taky mohl dostat do stresu a to bych nerad.Nešlo mi o to,kdo mi jak ohodnotí fotografii ale o radu zda mi kabel nezničí síťovou kartu.To Ti patrně ušlo. :wink:
Crifodo

#19 Příspěvek od Crifodo »

d) nic proti tobě nemám, na moj dušu :wink:

b) fotka je dovolím si tvrdit opravdu mizerná, nebude to ani tak cenou mobilu jako tím, že objekt je mimo možnosti zaostření objektivu, možná menší obrázek z větší dálky bude ve výsledku použitelnější než rozostřené "makro"

c) zmínka o stressu nebyla vůči odbornikovi kterého jsi použil ty, ale hypoteticky k situaci, která někdy může nastat. To zas možná ušlo tobě. Někteří kolegové výše taky apelovali na vhodnost dodržování norem, i když tobě, tady a teď záměna barev nevadí.

Jeden nikdy neví, co se může semlít a kde jeho provizorní řešení skončí. :roll:
p32

#20 Příspěvek od p32 »

to MOTOROLA:
a) fotka na 100% plní svůj účel, tzn. že barvy jdou přečíst. Kritici ať si zajdou na fotografickou výstavu psů a koček :lol:
b) zapojení je sice funkční, ale já bych to ustřihl na obou koncích a nacvakl tak, jak se má.
c) toho odborníka si už neber ani na mačkání vypínače na světlo na záchod - buď dělám něco pořádně nebo se dává tímto způsobem najevo, že zákazník mu nestojí ani za pozdrav (velmi slušně napsáno)
d) pro ty, co jim takové zapojení barev vyhovuje - až vám v autoservisu našroubují matky na kola obráceně a dotáhnou, tak nezapomeňte, že to taky jede a neviklá :wink:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“