PLS, rozoberal niekto tieto reproduktory? resp. subwoofer, neviem ale okolo tej platne z AL su klasicky nahusto dookola male samorezy, ale sa mi zdá že je prilepená lebo nejde vobec dole, tak prosim pomoc.
Mate niake napady ako s tým?
(sorry ze pisem za neregistrovaneho ale nejde mi sa prihlasiť a je to surne )
jasne, dva to mustku a dva pro satelity
inak neni blbosť puštať 1khz ak je tam filter ktory pusti napr. 100hz? nemal by som pootm pustať 100hz lebo ak mi to odfiltruje tak za filtrom nemam čo merať, alebo tam nameram len tých 100(akurat bude treba rozshah prepnuť na osciku?)
inak chyba nie je v zosilnovači IO ani OZ....,
ale v reproduktore, asi zdeformovana kmitačka, ak zatlačim membranu ako tak hraje ale ak sa vychyli tak prestane, takže treba vymeniť repro.
Je to niaky 8", tak pozrem niečo od Dayton, len keby boli TS parametre tak by sa lahšie vyberalo, nemate niekto?
no takže kašlem nato nebudem zhanať novy repro do bedne ale uplne novy.
Tak nechcem zakladať temu, potrebujem repro do cca2000 sk, min požiadavky 250W, 4R zaťaž.
Kludne aj s Madisoundu atd
Hm, průměr 20cm a 250W na 100Hz, nejlépe sinus, to celý v té pidiškatuli... No, to jsem zvědavej...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Terminator píše:no takže kašlem nato nebudem zhanať novy repro do bedne ale uplne novy. Tak nechcem zakladať temu, potrebujem repro do cca2000 sk, min požiadavky 250W, 4R zaťaž. Kludne aj s Madisoundu atd