regulovatelny zdroj nn s tranzistorami
Moderátor: Moderátoři
-
Jan jann
Inak, nemám nič proti elektrónkam, skôr naopak. No čo som mal možnosť počuť veľmi drahé, (a verím, že aj po stránke elektrických parametrov excelentné výrobky), nejak ma neohúrili ...
Naopak, počiatkom 70-tich rokov ma uchvátila "príjemnosť a vernosť zvuku"
vyradenej zvukovej techniky z čsl. rozhlasu. Všetko zrealizované na elektrónkach.
Ono, všetko nejako hrá. A dovolím si tvrdiť, že namerané špičkové parametre sú až druhoradá záležitosť ...
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
tak som spat. V najblizisch dnoch ak sa mi dostane casu, odskusam ten zdroj do Dolfiga, a vysledky dam vediet.
K bobobo len tolko, ze ja tie elektronky nechcem parovat, ani nic podobne, len chcem odskusat funkcnost. Nic viac nic menej. Nastavit Ua, nastavit Ug, zmerat Ia a odchod. Ide mi o to ze sa dostavam k starym elektronkam, o ktorych stave neviem nic. Chcem len vytriedit dobre a zle, kvoli tomu toto vsetko. A nakoniec ten merak az tak zbytocny neni, ked ho kazdy stavia a vlastni kto nieco do cinenia s elektronkami ma. Alebo je to len zase nejaka epidemia ?
Dolfig: neurazil som sa, ani nemam preco, to co ja doma vykonavam, je len snaha si udrzat aspon ake take vedomosti z elektroniky, kedze ako som uz pisal momentalne som zamerany inde. A nakoniec ktosi povedal ze "ucit sa ucit sa ucit sa"
- Přílohy
-
STab.zdroj 10-350V.jpg- (34.31 KiB) Staženo 176 x
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
jandu píše:V španielskom Elektore som natrafil na takúto schému:
ci pana, nemohli by ste mi poslat cely clanok na mail? (zdenoeddie@azet.sk) Dakujem
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele: