Nabízím starou MB - na hraní, na pokusy...

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

Nabízím starou MB - na hraní, na pokusy...

#1 Příspěvek od EKKAR »

Získal jsem jako přívažek starší MB i s procesorem INTEL Pentium - 266MHz (6x86MX PR266 IBM26x86MX-BVAPR266GE 2,5x 83MHz-2,9V CORE) a nemám pro ni využití - teda krom cesty do koše. Kromě čísla 9821 a vyleptaného nápisu BA E-VO Elpina nemá deska žádné další označení. Na patici CPU je nápis "SOCKET 7". Na destičce s RAMkou je nálepka IBM - 64M (8Mx64) 100MHz 3,3V SDRAM NP, pod čárovým kódem je 11SO1K2675Z1J5F99K5XO. Na EPROMce je nálepka AMIBIOS 586 American Megatrends CZ 57211. Chipset bez chlazení, označení VXpro-II. Má 2 IDE sloty, 2 PCI sloty, 2 PCMCIA sloty. Je už bohužel bez chladiče CPU, jinak je komplet i s kšandami a k nim patřícími záslepkami na zadní panel i s konektory (COMM, integrovaná 2.0 zvukovka, integrovaná grafika s VGA konektorem). Podle předchozího majitele do poslední chvíle chodila - ještě letos na jaře. Pak byla nahrazena jako celek výkonnější sestavou. Kdo by měl zájem ji uchránit potupného konce v popelnici ve Sběrném Dvoře, může se ozvat.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Basic
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Basic »

Mě by se zrovna hodila, jenže jsem z Mohelnice a poštovné platit nechci, to radši zajdu k nám do sběrného dvora a vyberu si - teda když něco je, často všechno odvezou kromě televizí, těch je tam hodně.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Je to PC Chips. S tymto chipsetom boli len 3 dosky na svete - M558, M559 a tato s grafikou (ale typ teraz neviem). Ten chipset je dost velka zahada - mal by to byt preznaceny Utron, ale nikdy sa mi to nepodarilo potvrdit ani vyvratit (mam len jednu M558, ale nefunkcnu).

Ten procesor zjavne nie je Intel, ale Cyrix/IBM.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

O tom, co je na desce a jaká je značka procu nechci diskutovat - na tolik se v mámoprknech dost dobře nevyznám. Faktem zůstává, že deska je k mání za odvoz/odnos nebo jsem ochotný ji vzít s sebou, pokud někam pojedu služebně nebo s rodinou a dotyčný zájemce bude ochotný se dohodnout na místě setkání někde po cestě. Na posílání poštou má příliš malou hodnotu - poštovné by bylo dražší. Pokud někdo pojedete do Holic od východu, můžete u Svitav odbočit a nebo jste z "druhé strany", ale nebudete litovat si pro ni zajet právě z těch Holic 35km do České Třebové, dejte mi vědět. Já se bohužel do Holic nedostanu ani v pátek, ani v sobotu - mám celý víkend pracovní, mámoprkno by vydala moje XYL. Detaily po SZ, ICQ nebo Skypu.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“