nečitelny HDD

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jandu

#16 Příspěvek od jandu »

Snáď sa naň pozrieť cez nejaký Boot Mananger /Particion magic/, na starej doske som ho nevedel zobraziť v celej veľkosti a po niekoľkých pokusoch sa mi "stratil". Známy-počitačnik mi ho pomocou Patricion Magic priviedol k životu.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
JeeL

#17 Příspěvek od JeeL »

Tak jsem pokročil dále , v biosu se už disk zobrazí(stále je jako slave) ,ale ve vlastnostech je prázdný se systémem souborů RAW a při otevření,nebo prozkoumání zobrazí jen nabídku "disk není nafofmátovaný ..Formátovat? Ano ,Ne"
Co nejde silou,musí jít zákonitě silou ještě větší...
xxxe

#18 Příspěvek od xxxe »

Tak ho naformátuj a když to nepujde tak instalačním CD Windows.
JeeL

#19 Příspěvek od JeeL »

Formátovat ho nechci,mám tam fotky a nějaké dokumenty,které jsem nestihnul zazálohovat. Pokusim se o opravnou instalaci,jen mi nejde do hlavy ,proč je disk v souboru RAW??? ,Původně NTFS ...Formát bude poslední řešení :(
jandu

#20 Příspěvek od jandu »

Skús to tým Patricion Magic-om. Tam sa dá previesť/skontrolovať aj formát, ale aj zmeniť prípadne chybne zapísanú veľkosť.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Martinsix

#21 Příspěvek od Martinsix »

zkus nejaky soft na opravu NTFileSystem-u. Napriklad
http://www.diskinternals.com/ntfs-recovery/

nebo zadej do goole : ntfs recovery tool

Snad to pomuze, ale osobne jsem to nikdy nezkousel. Taky existuji nejake prikazy z CMD na opravu bootsectoru, treba je tam i nejaky jiny. Nebo jestli ti pujde pustit scandisk...

Edit: Tak v CMD jsem nasel "recover" ale to funguje kdyz jednotka je v systemu a ma pridelene pismenko...
Naposledy upravil(a) Martinsix dne 23 srp 2008, 13:16, celkem upraveno 1 x.
EKKAR

#22 Příspěvek od EKKAR »

Jestli máš možnost, tak ho "píchni" na jiný komp, měl by se ukázat jako další disk a tak by se měl dát přečíst, eventuálně i přehrát data jinam a pak zformátovat. Pokud nebyl ten disk systémový, měl by ho jiný komp v pohodě přečíst.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
JeeL

#23 Příspěvek od JeeL »

Disk byl systémový ,rozdělený na dvě části, Podle rady vyzkouším i starou původní desku s kterou by měl spolupracovat, původní instalace byla právě s ní.. Má akorát vyschlé kondy,ale na přenos a zálohu dat vydrží.. Teď mi pomohl i Patrition Recovery :D Ztracené soubory obnoveny ve virtuálním disku :aplause: Teď už nebude snad problém je dostat zpět na disk,nebo zálohovat :D
DĚKUJI VŠEM ZŮČASTNĚNÝM ZA CENNÉ RADY A KLANÍM SE VÁM!!!
Zase jsem o něco chytřejší.. Přeji všem hezký víkend!!!
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“