HI-FI Receiver Tesla 820A
Moderátor: Moderátoři
HI-FI Receiver Tesla 820A
T820
Mně napadá ještě toto - keramické MF filtry (ale tys asi měnil), ten filtr na vstupu A290D (L3,C7...) a co si tak o A290D pamatuju, při stereu chtělo opravdu slušný signál na svém vstupu.
Pokud tam jsou v MF (a nejen tam) nějaké styroflexy, tak pryč s nima a nahradit nějakými kvalitními kondenzátory.
Pokud je možnost, postavit si bokem jiný dekodér, přípojit místo A290D, posoudit a pak případně postupovat směrem ke vstupu tuneru.
Taky koukám, že to má nějaký přepínač šum, jeho provedení ale nejsem schopen ze schématu jen na obrazovce pochopit.
Můj naprosto první nápad byla vstupní jednotka, ale když se zkoušela jiná.
Popis přijímače je v AR A3/87 a z něj vyplývá, že "bolestí" přijímače je NF zesilovač s odstupem 49 dB. Takže asi začít "odzadu" - připojit za stereodekodér nějaký opravdu kvalitní NF zesilovač.
T 820
na ten inzerát jsem psal a už je zamluvenej....ale možná bude od jednoho člověka tady z fóra...ale ještě se neozvalHifista píše:V inzerátech v Annonci je v těchto dnech nabízen receiver 820A za 650 Kč na adrese: augustazb@oez.cz, takže se to dá skutečně pořídit za pár stokorun.