OVP-pískání
Moderátor: Moderátoři
-
Klopp
OVP-pískání
Tak som telku rozobral, trafo som *polepil* lakom na nechty a telka odvtedy slape (uz 6 rokov)
A teraz sa do mna pustte, ze lak na nechty tam nepatri, ze som lamer, atd....
keso
Klopp píše:Koupil jsem tv OVP a od začátku mě vadí hlasité pískání elektroniky.OK,vím že každá tv trošku píská,ale tohle je fakt moc.Reklamoval jsem,podle sdělení technika píská cívka horizontálního rozkladu,tv byla měsíc v opravě přímo ve výrobním závodě na Slovensku a když přišla píská ještě hůř!Nevíte někdo co s tím?Dík.
zapápnou terinovým lepidlem a mas pokoj !!! píská cívka horizontálního rozkladu !!!
zslaby píše:Klopp píše:Koupil jsem tv OVP a od začátku mě vadí hlasité pískání elektroniky.OK,vím že každá tv trošku píská,ale tohle je fakt moc.Reklamoval jsem,podle sdělení technika píská cívka horizontálního rozkladu,tv byla měsíc v opravě přímo ve výrobním závodě na Slovensku a když přišla píská ještě hůř!Nevíte někdo co s tím?Dík.
zapápnou terinovým lepidlem a mas pokoj !!! píská cívka horizontálního rozkladu !!!
To: zslaby , dík, že si zmenil názor, už od teraz nie vertikál, ale použiť sekunďák.
-
Klopp
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: