co je to?
Moderátor: Moderátoři
co je to?
- Přílohy
-
snímač 1a.jpg- (129.34 KiB) Staženo 316 x
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
sr71 píše:v příloze je fotka dílu, který jsem si pro zajímavost přinesl od známého (měnily mu to na motoru u Opel CorsaB 1,2 8V), nepodařilo se mě ale zjistit o co přesně se jedná - netušíte někdo co to je?
Prečo si túto otázku položil tu do fóra, a neopýtal sa známeho, čo v tom aute vlastne vymenil? Predsa keď opravujem auto, tak asi viem čo mením, nie? A ak mu to robili v servise a zaučtovali mu to, museli na faktúre uviesť všetky nahradné diely, ktoré mu menili, nie?
Ať vím, za co platím. Aspoň ve slušném servisu tam nic zbytečného nebude.
To by mi tam mohli naúčtovat 8x nadmořskou výšku, číslo bot mechanika v eurech přepočítané v aktuálním kursu a to dvakrát (má ještě obě nohy), zkrátka cokoliv, jen, když to jde očíslovat a prezentovat jako účetní či skladovou položku.
dolac píše:Prečo si túto otázku položil tu do fóra, a neopýtal sa známeho, čo v tom aute vlastne vymenil? Predsa keď opravujem auto, tak asi viem čo mením, nie? A ak mu to robili v servise a zaučtovali mu to, museli na faktúre uviesť všetky nahradné diely, ktoré mu menili, nie?
samozřejmě že jsem se dotyčného co mu to měnili ptal, ale tyto věci ho nijak zvlášť nezajímají, takže jsem z něho nic kloudného nedostal, byl rád že mu to opravili (na několikátý pokus) a nějaký podrobnosti ho nezajímají