Samsung CW-28C33W
Moderátor: Moderátoři
Samsung CW-28C33W
Prosím o radu:
Po zapnutí TV jde bez problému, jen se dělají červené odstíny. Na bílé to je znát nejvíce, vždy při okraji postav. Némá někdo s tímto zkušenosti? Vím, že u colorek 425 to dělal v OMF 100nF svitek. Tady nevím.
Předem děkuji.
Mifa
- radovanhlavacek
radovanhlavacek píše:Něco podobného se mi povedlo zminimalizovat malinkou změnou Ug na VN trafu. dělal jsem to tak, že jsem pohnul Ug aby právě zmizeli zpětné běhy a obraz byl ještě nerozpatlaný. Na konec pomohlo i ubrat kontrast a sytost barev. Pokud to píšu blbě, prosím o smazání příspěvku.
Nie je dôvod mazať
To ,,kondík": Kde je admin? mazať prosím tieto bludy.
Prečo?! Dúfam, že bude aktívny najviac na Silvestra
- radovanhlavacek
Při přepínání funkce obrazu:uživatelský režim, měkký, sport, příroda, tak se to na chvilku ztratí. Potřebuji sehnat servisní menu a zkusit s resetovat procesor. Ug2 s ostřením nemá na to vliv.
Zatím dík za rady.
- Přílohy
-
depeche 1.JPG- (18.79 KiB) Staženo 98 x
-
depeche.JPG- slíbené foto
- (20.88 KiB) Staženo 99 x
-
Návštěvník
mifa píše:Zdrvím,
Při přepínání funkce obrazu:uživatelský režim, měkký, sport, příroda, tak se to na chvilku ztratí. Potřebuji sehnat servisní menu a zkusit s resetovat procesor. Ug2 s ostřením nemá na to vliv.
Zatím dík za rady.
Pokud hodláš spravovat tv systémem "co by se dalo ještě rozesrat" , pak jsi na správné cestě . Ivan
Pomohlo to jede jak víno.
Dík moc.
MiFa
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kondik píše:zslaby píše:mifa píše:Zdravím,
Prosím o radu:
Po zapnutí TV jde bez problému, jen se dělají červené odstíny. Na bílé to je znát nejvíce, vždy při okraji postav. Némá někdo s tímto zkušenosti? Vím, že u colorek 425 to dělal v OMF 100nF svitek. Tady nevím.
Předem děkuji.
Mifa
Na hrdle obrazovky jsou tranzistory asi 4ks vsechny vymenit a je to !!
Kde je admin? mazať prosím tieto bludy.
JJ, jdu na to.
Jinak podle obrázků je telka zralá na recyklaci...
- radovanhlavacek