Vadný Disk WD
Moderátor: Moderátoři
Vadný Disk WD
ktera je uplne na sracku! Disk mám vadné sektory a je rozdelěn na Tři časti C D E ,, potrebuji z nej data C a D jsou tam moc dulezita data !!!
D jsou fotky asi 6GB a potrebuje jen dostat, taka aby sli otevrit pohode.
nejde mi to se tam dostat DISK je SATA !! kdyz jsem zkousel Active File Recovery , tak jsem znej dostl jen 1GB dat a pulka a zbytek nesel ! nektere fotky byly pohode a neco ne..
Ve firme DATARECOVERY me rekli cenu 30tisic. kc a tolik penez za obnovu dat nedam to bys jsem mel disku 12 novych.
-
Marie Fůrie
zslaby píše:mám vadný disk WD3200AAKS ,, HDD 320GB SATA , je tam Vadná MFT Tabulka
ktera je uplne na sracku! Disk mám vadné sektory a je rozdelěn na Tři časti C D E ,, potrebuji z nej data C a D jsou tam moc dulezita data !!!
nejde mi to se tam dostat DISK je SATA !! kdyz jsem zkousel Active File Recovery , tak jsem znej dostl jen 1GB dat a pulka a zbytek nesel ! nektere fotky byly pohode a neco ne..
Ve firme DATARECOVERY me rekli cenu 30tisic. kc a tolik penez za obnovu dat nedam to bys jsem mel disku 12 novych.
Já myslím že ti ho rozpíchaly ty vykřičníky, kterýma tady tak sebevědomě hýříš. Zkusil jsi vyměnit vychylovací cívku a kondíky?
Marie Fůrie píše:zslaby píše:mám vadný disk WD3200AAKS ,, HDD 320GB SATA , je tam Vadná MFT Tabulka
Já myslím že ti ho rozpíchaly ty vykřičníky, kterýma tady tak sebevědomě hýříš. Zkusil jsi vyměnit vychylovací cívku a kondíky?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
zničil mě disk SATA
rád bych je teď obnovil
i vertikál jsem vyměnil !
Třicet tisíc - pěkný prachy
teď se ale třesu strachy
že to bude složitý
prý odešly elyty...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
"Mám vadný disk" / od Killroy
Mám vadný disk SATA - je to pěkná vata obnovovat jemu data.
Místo fotek nahých koček, budu já mít prázdný účet. A k tomu už
u nás v Hradci, moc nevěří mojí práci. Je-li kondík "vadny", měním
ním prý i půl bedny. Vertikál ten skoro všude a i v plazmách jednou
bude...
Jo tranzistory v rozkladu, tam si meze nekladu. A elyty ve zdroji,
ty zas tolik nestojí. Musím já se více snažit, pak nebudou mne na
Bastlírně dále takhle "smažit" !!!
Killroy
- half-life2
- Kontaktovat uživatele: