Chvíli jsem se rozmýšlel, zda se zapojím do debaty, ale nakonec, když jsem viděl ty nápady s 74xx tak mi začal v tomto krásném slunném ránu běhat silný mráz po zádech. Kdysi jsem toto zkoušel dělat taky touto cestou a vůbec to nedeporučuji. Vše jsem důkladně promyslel a když jsem udělal první testovací zapojení, zjistil jsem, že je to blbost, že to prostě do praxe nemůžu uvést. Zkus si to udělat na desku a pak do toho udělej jednu malou změnu, protože tento impuls potřebuje trošku zbrzdit a můžeš to dělat celé znovu. NEDOPORUČUJI!!! Před nedávem jsem dělal něco jednoduchécho mému otci (mimochoden bez hlídání otevřené polohy - hlídám pouze zavřeno) a funguje to přesně. Popis je v AR 8/08 jako ŘJ CH1 jako druhý funkční blok. Můžeš tam nahlédnout a když budeš chtít, podiskutuji s tebou o funkcích a zařízení jako celku a třeba dáme do kupi nějaký prográmek do PICu, kde není úprava funkce, časování a podmínek atd. vůbec problém. V 74xx bych to být tebou ani nezkoušel. Ale je to na tobě. můj emil:
blaha_j@centrum.cz (nemám doma internet

, takže kom. bude trošku pomalejší

)