WK 164 35- scháním datasheet
Moderátor: Moderátoři
WK 164 35- scháním datasheet
při opravě jednoho zařízení jsem narazil na štěrbinový optický snímač od Tesly (WK16435), který měl utržené přívody (čtyři dráty), a nevím jak to připojit. Nemáte prosím někdo nějaké info o tomto snímači? Na internetu jsem našel odkaz http://io1.freehosting.cz/ který bohužel nefunguje.
Díky.
-
Marie Fůrie
Jinak díky moc za info.
po výměně kondu s diodou jsem závoru otestoval s nejasným výsledkem. Čidlo reaguje na přerušení paprsku, ale na výstupu jsem očekával 24VDC. Ovšem místo toho jsou výstupem nějaké pulsy stejnosměrného napětí, které multimetrem nejsem schopen zachytit a osciloskop nemám k dispozici. Ale na přerušení paprsku čidlo reaguje.
Nevíte někdo jestli je toto správná funkce čidla?
Díky.
-
Marie Fůrie
pauls píše:Zdravím,
po výměně kondu s diodou jsem závoru otestoval s nejasným výsledkem. Čidlo reaguje na přerušení paprsku, ale na výstupu jsem očekával 24VDC. Ovšem místo toho jsou výstupem nějaké pulsy stejnosměrného napětí, které multimetrem nejsem schopen zachytit a osciloskop nemám k dispozici. Ale na přerušení paprsku čidlo reaguje.
Nevíte někdo jestli je toto správná funkce čidla?
Díky.
Vždyť píšou že je to s otevřeným kolektorem. Takže mezi výstup a max. 24V zapojit odpor (třeba 4k7), pak tam bude 24V nebo 0V.