Notebook se restartuje
Moderátor: Moderátoři
-
lama
Notebook se restartuje
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Navíc, když všichni chlastají, pivovary nestíhají a pivo není pořádně uleželý.
Máte pít destilku, bylo by to téměř bez následků.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
lama píše:ahojte lidi, kamos si polil notasa kofolou a od te doby se chova divne. pokud jde zapnout, tak nabehne, ale po vypnuti nabehne znovu po nekolika sekundach. pri vypnuti power tlacitkem zase po par vterinach nabehne. kdyz se baterie vynda a da zpet, tak se zapne. obcas nejde zapnout vubec. byl kompletne vycisteny, takze by tam snad nikde nemelo nic zustat. jde o dell latitude d520. neslyseli jste o necem takovem?
Kdyz vyndas klavesnici tak je musis vycistit Lihem Lekarským, a a desku taky! a pka to bude ok...
-
lama
Viděl jsem dokonale rozleptané fóliové klávesnice. Těžko pak něco opravovat. A dovolím si tvrdit, že čištění lihem nebo propylem v tomto případě není optimální. Destilovaná voda by udělala lepší službu. Pak třeba dosušit nějakým alkoholem.
jinak se mi líbilo slovo které nedávno někdo použil: kofolopithecus.
A kutilmile - nelituju tě
lama píše:za jak dlouho po politi byl cisteny nevim. tipuju nekolik dni. vim, ze kofola je svinstvo. on jim pry chvili jel normalne. ja jsem ho cistil isopropylalkoholem. ale moc fleku tam nebylo. vcera vecer jsem zjistil, ze kdyz vytahnu baterku, tak na sit jede normalne. da se zapnout i vypnout a sam nenabehne. takze je neco v obvodech kolem baterky. jenze od toho obvodu, co tam je, jsem nic nenasel.
A to je prave ono, nevycisteno ihned, ale za par dni a jeste na to dal jel, kdyz to polil...at se ted kamarad nedivi, ze se mu to sere(vycistit se to melo hned a nepouzivat to do vysuseni!). Musis to prolezt a promerit, zjisti si co tam ve za soucastky(treba si hledal spatne) a nebo to alespon zkusit naslepo promerit.
ad kofola/cola/atp: kamarad lesnik mel rpoblemy s zasmolenou listou od pilky, nic nechtelo fungovat. NEZ vyzkousel colu ze znameho retezce COOP, ktera mela te kyseliny 6 pulek...od te doby spokojenost
A kutilmile - nelituju tě
-
lama