Notebook se restartuje

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
lama

Notebook se restartuje

#1 Příspěvek od lama »

ahojte lidi, kamos si polil notasa kofolou a od te doby se chova divne. pokud jde zapnout, tak nabehne, ale po vypnuti nabehne znovu po nekolika sekundach. pri vypnuti power tlacitkem zase po par vterinach nabehne. kdyz se baterie vynda a da zpet, tak se zapne. obcas nejde zapnout vubec. byl kompletne vycisteny, takze by tam snad nikde nemelo nic zustat. jde o dell latitude d520. neslyseli jste o necem takovem?
Crifodo

#2 Příspěvek od Crifodo »

lama píše:neslyseli jste o necem takovem?

Horníček kdysi říkal, že televizor politej hrachovou polívkou má mnohem lepší obraz i zvuk.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stepa »

Cim byl vycisteny? Jaky byl postup cisteni? Jak dlouho po politi byl vycisten? Kofola je pekna sracka, vsechno zasere. Mate pit pivo :wink:

Skoda ho Della jednoho, jsou to dobry booky.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZdenekHQ »

To je nabádání k alkoholismu :!:

Navíc, když všichni chlastají, pivovary nestíhají a pivo není pořádně uleželý.

Máte pít destilku, bylo by to téměř bez následků.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Devo70

#5 Příspěvek od Devo70 »

Pri PC sa nežerie a nepije. A keď už, tak nie priamo nad klávesnicou.
zslaby
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od zslaby »

lama píše:ahojte lidi, kamos si polil notasa kofolou a od te doby se chova divne. pokud jde zapnout, tak nabehne, ale po vypnuti nabehne znovu po nekolika sekundach. pri vypnuti power tlacitkem zase po par vterinach nabehne. kdyz se baterie vynda a da zpet, tak se zapne. obcas nejde zapnout vubec. byl kompletne vycisteny, takze by tam snad nikde nemelo nic zustat. jde o dell latitude d520. neslyseli jste o necem takovem?

Kdyz vyndas klavesnici tak je musis vycistit Lihem Lekarským, a a desku taky! a pka to bude ok...
lama

#7 Příspěvek od lama »

za jak dlouho po politi byl cisteny nevim. tipuju nekolik dni. vim, ze kofola je svinstvo. on jim pry chvili jel normalne. ja jsem ho cistil isopropylalkoholem. ale moc fleku tam nebylo. vcera vecer jsem zjistil, ze kdyz vytahnu baterku, tak na sit jede normalne. da se zapnout i vypnout a sam nenabehne. takze je neco v obvodech kolem baterky. jenze od toho obvodu, co tam je, jsem nic nenasel.
jankop
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jankop »

Organické kyseliny obsažené v limonádě dokáží nevratně poškodit kde co.
Viděl jsem dokonale rozleptané fóliové klávesnice. Těžko pak něco opravovat. A dovolím si tvrdit, že čištění lihem nebo propylem v tomto případě není optimální. Destilovaná voda by udělala lepší službu. Pak třeba dosušit nějakým alkoholem.
Crifodo

#9 Příspěvek od Crifodo »

Nevím jak kofola, ale Cocacola obsahuje kyselinu fosforečnou neboli E338 http://www.strih.net/?kategorie=5&clanek=26

jinak se mi líbilo slovo které nedávno někdo použil: kofolopithecus.
xxxe

#10 Příspěvek od xxxe »

Kofola zas takovej sajrajt nebude jako coca cola,to je bordel.Dej si do ní kus masa nebo třeba starej deseťák a rozpustí se.
EKKAR

#11 Příspěvek od EKKAR »

"ALOFOK" tu H3PO4 obsahuje taky, možná jen o něco menší procento. Jinak orginální CocaColu jsem velmi úspěšně používal jako odrezovač - právě kvůli tomu obsahu kyselin - uhličité a fosforečné minimálně. Na starý rzí znehybněný DARLING (záměr použít starou vodárnu k čerpání vody na stavbu a zahradu) úplně ideální - nepomohlo nalití a týdenní louhování petrolejem, dtto motorovou naftou. Jen hřídel byla odratá od hasáku, kterým se to děda pokoušel rozhýbat.Vylil jsem ropnou chemii, vypláchnul technickým benzínem, nechal do druhého dne vyschnout a nalil Colu - za 2 hodiny po nalití jsem čerpadlem otočil holou rukou...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
stepa
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od stepa »

lama píše:za jak dlouho po politi byl cisteny nevim. tipuju nekolik dni. vim, ze kofola je svinstvo. on jim pry chvili jel normalne. ja jsem ho cistil isopropylalkoholem. ale moc fleku tam nebylo. vcera vecer jsem zjistil, ze kdyz vytahnu baterku, tak na sit jede normalne. da se zapnout i vypnout a sam nenabehne. takze je neco v obvodech kolem baterky. jenze od toho obvodu, co tam je, jsem nic nenasel.

A to je prave ono, nevycisteno ihned, ale za par dni a jeste na to dal jel, kdyz to polil...at se ted kamarad nedivi, ze se mu to sere(vycistit se to melo hned a nepouzivat to do vysuseni!). Musis to prolezt a promerit, zjisti si co tam ve za soucastky(treba si hledal spatne) a nebo to alespon zkusit naslepo promerit.

ad kofola/cola/atp: kamarad lesnik mel rpoblemy s zasmolenou listou od pilky, nic nechtelo fungovat. NEZ vyzkousel colu ze znameho retezce COOP, ktera mela te kyseliny 6 pulek...od te doby spokojenost :D . takze z toho je alespon videt, jaky to je sajrajt a co do nas lijou(ja to teda nepiju, radsi si dam pivko)
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
EKKAR

#13 Příspěvek od EKKAR »

Pivo není alkohol, pivo je chléb náš tekutý (vezdejší) - neb obsahuje téměř ideální skladbu látek pro tělo těžce pracující - cukry, soli, bílkoviny, vitamíny a neopomenutelnou vodu na rehydrataci. Já proto tento nápoj nazývám ZELENINOVOU POLÉVKOU - neb je to fermentovaný vývar z naklíčených rostlinných semen (obilí = ječmen) kořeněný další sušenou rostlinou - chmelem. Podobně lze zacházet s dalšími čistě přírodními produkty - obilím nebo ovocem "propasírovanými" měděnými nebo nerezovými trubkami a kotlem... :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
lama

#14 Příspěvek od lama »

destilkou bych nic nevycistil. ty hnede fleky byly zaschle a i mezi nozickama smdecek. uvidim, moc se mi s tim nechce hrat. soustredim se na tu baterku a jinak na to kaslu. aspon ze to jede na sit normalne.
jankop
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od jankop »

Naopak. Kyselina citronová, cukr apod. se v lihu prakticky nerozpouští a ve vodě bez problémů. Všechno chce holt svoje.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“