Schema + Servisni dokumentace Tesla Lotos 4211U

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PixelOrgy

Schema + Servisni dokumentace Tesla Lotos 4211U

#1 Příspěvek od PixelOrgy »

Zdravim
Nemate nekdo nahodou nejakou dokumentaci k tomuto pristroji? Stacilo by i jen schema. Sice se me povedlo dat ho tak nejak dokupy i bez nej, ale obraz je hodne deformovany, chybi zrneni a nejspis ani nefunguje VF dil.
Diky
jandu

#2 Příspěvek od jandu »

Mám to niekde dole v pivnici, ale neviem, či to nájdem. Každopádne sa o to pokúsim.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
PixelOrgy

#3 Příspěvek od PixelOrgy »

Kdyby se nahodou podarilo, muzete zaslat na pixelorgy@gmail.com. Diky!
jandu

#4 Příspěvek od jandu »

Skoro som na to zabudol, ale už je to na svete: Technická informace č.9 -LOTO 4411U-2 a KAMELIE 4210U-2. Zajtra pri lepšom svetle to prefotím a buď pošlem, alebo niekde upnem.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
PixelOrgy

#5 Příspěvek od PixelOrgy »

Jeeeee :-) Diky moc. Mail jsem psal v predeslym prispevku, takze by bylo ideal to poslat tam.
Ivan_Ryger
Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"

#6 Příspěvek od Ivan_Ryger »

i ja tu mam prave jeden Lotos rozrobeny, skusal som ho zatial cez autotrafo po vymene ocividne vadnych suciastok, no pri 190V zatial ide iba koncovy stupen zvuku.
Ked budem mat trochu viac casu, pozriem sa na to hlbsie, inac schema by tiez bodla.
Naposledy upravil(a) Ivan_Ryger dne 12 zář 2008, 10:20, celkem upraveno 1 x.
PixelOrgy

#7 Příspěvek od PixelOrgy »

me uz ceka jen vymena nekterejch vodicu s rozdrobenou izolaci a cca 5 popraskanejch kondu. Jinak tv uz celkem funguje, ale je slysitelny srseni, nejspis vn. Navic ten impregnacni vosk nebo co to je za ty roky nakapal z vn trafa do prepinacu, ktery jsou pod nim, takze s tim bude jeste asi dost prace...
jandu

#8 Příspěvek od jandu »

Dal som to na Upload, zíde sa asi viacerým. Schéma je trochu nižšej kvality, prefotím ju ešte raz vo vätšom rozlíšení a dám ju tam samostatne.

Do pr... , musel som to rozdeliť. Je treba stiahnuť všetky tri časti do jedného adresára a kliknutím na *.crc sa automaticky zlúčia do jedného PDF súboru. Dal som tam aj samostatnú schému v lepšej kvalite. Je to síce fľakaté, ale tak som to voľakedy dostal.
PixelOrgy

#9 Příspěvek od PixelOrgy »

-> Jandu
Diky! Je to bezproblemu citelny.... vecer se do toho pustim :-)
Hifista

#10 Příspěvek od Hifista »

Kdyby měl někdo zájem o krásný Lotos s novou, vůbec nehranou obrazovkou, před uložením byl plně funkční, za cenu spíše symbolickou, nechť mi napíše zprávu a dohodneme další.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Kaca »

Mám doma Lotos, Kriváň, 4106U a hodně starých rádií. Schéma na tohle ovšem nemám. Pravděpodobně přijde doba kdy budu také žádat o to samé ale zatím není čas. Všechny Vás tímto zdravím !
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“