32pal LCD TV

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
horvi001

32pal LCD TV

#1 Příspěvek od horvi001 »

Nazdar
Chcem sa opytat ci mi niekto nevie pomoct.Mam taky problem kupil som si LCD TV 32pal Goodmans GTVL32W8HD /nebol kupeny u nas/ a po roku a pol sa na nom vyskytla chyba.po zapnuti ide 3 min ok,ale potom asi 25min zalezi asi na teplote okolia blikne asi na 0.5sekundy obraz a spolu s tym praskne v reproduktoroch.po 25 minutach to prestane a potom to urobi asi len raz za hodinku pokial je teplo v izbe pokial nie tak to urobi castejsie.Dryha chyba je ze ked pripojim satelit alebo DVD cez scart na vstup scart 1 tak obraz je strasne tmavy a posunuty dole v scart 2 ide vsetko ok.Napatia na zdroji su 5.1V,12.38V,24,5V myslim ze to nieje velka odchylka,a nevidno ziadny vypucany kondenzator aj ked to asi neznamena ze je dajaky zly.Vopred dakujem za kazdu radu.
horvi001

#3 Příspěvek od horvi001 »

v tedy to aj tak stalo dost penazi a na lepsie nebolo teraz to ano za 20000sk a este aj vyberat sa da
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kaca »

Kdo to vůbec vyrábí ?
Hifista

#5 Příspěvek od Hifista »

Před dávnými lety byla firma Goodmans pověsná jako výrobce velmi kvalitních reprosoustav, takže pokud jim něco z té pověsti zůstalo, tak by to měla být kvalitní značka.
horvi001

#6 Příspěvek od horvi001 »

http://www.goodmans.co.uk/productdetail ... GTVL32W8HD

tu je odkaz na firmu aj na moju telku
kozoka

#7 Příspěvek od kozoka »

horvi001 píše:http://www.goodmans.co.uk/productdetails.aspx?pid=GTVL32W8HD

tu je odkaz na firmu aj na moju telku
Jsou to němci a vevnitř je to tuším Schneider. Aĺe obraz to ma hrozny něco jako beko.
horvi001

#8 Příspěvek od horvi001 »

presne ako kozoka pise obraz cez scart dost bieda ale cez dvi vstup z PC je dobry
horvi001

#9 Příspěvek od horvi001 »

a neviete poradit kde zacat hladat chybu?
zslaby
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od zslaby »

horvi001 píše:a neviete poradit kde zacat hladat chybu?

prosim te vyfotit nitrek soucasek co tam mas ty desky detailne !! a dej je na web. a jestli muzu prosim pis prosim cesky ja moc neumim slovensky. dekuji
kozoka

#11 Příspěvek od kozoka »

zslaby píše:
horvi001 píše:a neviete poradit kde zacat hladat chybu?

prosim te vyfotit nitrek soucasek co tam mas ty desky detailne !! a dej je na web. a jestli muzu prosim pis prosim cesky ja moc neumim slovensky. dekuji
Zslaby Mazej okamžitě z tohoto vlakna. To seš ještě vic tupej než sem myslel. Plazma vadné kondíky ve vertikalu. Co ti pomuže aby ti nafotil desky????? ty pak ukažeš prstem co tam je vadné :P Ty desky sou dneska osazované stejnými součastkami např. LCD Scaler LVDS Univerzal od firmy Micronas IC VCT 4X3---
Killroy
Moderátor

#12 Příspěvek od Killroy »

zslaby mimo jiné píše:...a jestli muzu prosim pis prosim cesky ja moc neumim slovensky. dekuji

Ovšem tohle je perla. Zdendo, můžu tě taky poprosit abys psal česky? Já sice slovensky rozumím dobře, ale češtině tvého kmene o dost míň. Přečti si někdy po sobě co dokážeš napsat a zamysli se nad tím zda právě tobě tady každý rozumí.

Killroy
ado1122

#13 Příspěvek od ado1122 »

zslaby mimo jiné napsal(a):
...a jestli muzu prosim pis prosim cesky ja moc neumim slovensky. dekuji

alebo ich popros,aby písali pomalšie,lebo nevieš rýchlo čítať. :wink:
horvi001

#14 Příspěvek od horvi001 »

dakujem za pomoc zajtra pozriem tie kondiky a nafotim TV z vnutra a dam tu fotky .

P.S.ved ten clovek mi chcel pomoct a vy ste ho ukrizovali :)
Maskot

#15 Příspěvek od Maskot »

horvi001 píše:dakujem za pomoc zajtra pozriem tie kondiky a nafotim TV z vnutra a dam tu fotky .

P.S.ved ten clovek mi chcel pomoct a vy ste ho ukrizovali :)

Pomoc toho cloveka by koncila koupi nove TV.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“