32pal LCD TV
Moderátor: Moderátoři
-
horvi001
32pal LCD TV
Chcem sa opytat ci mi niekto nevie pomoct.Mam taky problem kupil som si LCD TV 32pal Goodmans GTVL32W8HD /nebol kupeny u nas/ a po roku a pol sa na nom vyskytla chyba.po zapnuti ide 3 min ok,ale potom asi 25min zalezi asi na teplote okolia blikne asi na 0.5sekundy obraz a spolu s tym praskne v reproduktoroch.po 25 minutach to prestane a potom to urobi asi len raz za hodinku pokial je teplo v izbe pokial nie tak to urobi castejsie.Dryha chyba je ze ked pripojim satelit alebo DVD cez scart na vstup scart 1 tak obraz je strasne tmavy a posunuty dole v scart 2 ide vsetko ok.Napatia na zdroji su 5.1V,12.38V,24,5V myslim ze to nieje velka odchylka,a nevidno ziadny vypucany kondenzator aj ked to asi neznamena ze je dajaky zly.Vopred dakujem za kazdu radu.
-
horvi001
Zslaby Mazej okamžitě z tohoto vlakna. To seš ještě vic tupej než sem myslel. Plazma vadné kondíky ve vertikalu. Co ti pomuže aby ti nafotil desky????? ty pak ukažeš prstem co tam je vadnézslaby píše:horvi001 píše:a neviete poradit kde zacat hladat chybu?
prosim te vyfotit nitrek soucasek co tam mas ty desky detailne !! a dej je na web. a jestli muzu prosim pis prosim cesky ja moc neumim slovensky. dekuji
zslaby mimo jiné píše:...a jestli muzu prosim pis prosim cesky ja moc neumim slovensky. dekuji
Ovšem tohle je perla. Zdendo, můžu tě taky poprosit abys psal česky? Já sice slovensky rozumím dobře, ale češtině tvého kmene o dost míň. Přečti si někdy po sobě co dokážeš napsat a zamysli se nad tím zda právě tobě tady každý rozumí.
Killroy
-
horvi001