Fujitsu Siemens AMILO jak rozlozit-rozebrat
Moderátor: Moderátoři
Fujitsu Siemens AMILO jak rozlozit-rozebrat
robo píše:Jeste upresneni.
Ten spatny kontakt je v napajeci zastrcce v notebooku. A teplem poskozeny je DC konektor, zasuvka, od AC/DC zdroje pro notebook. Tuto zasuvku jsem menil.
oidkud jsi jestli jsi z východní čech tak napiš do soukromé zprávy a dohodemese, cena opravi je 500kč jestli máš zájem.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zslaby píše:robo píše:Jeste upresneni.
Ten spatny kontakt je v napajeci zastrcce v notebooku. A teplem poskozeny je DC konektor, zasuvka, od AC/DC zdroje pro notebook. Tuto zasuvku jsem menil.
oidkud jsi jestli jsi z východní čech tak napiš do soukromé zprávy a dohodemese, cena opravi je 500kč jestli máš zájem.
Proboha, tomuto člověku se radši zdaleka vyhýbej, nebo budeš mět hromádku šrotu.
treba mu jen nejdou monitoryjezevec píše:zslaby píše:robo píše:Jeste upresneni.
Proboha, tomuto člověku se radši zdaleka vyhýbej, nebo budeš mět hromádku šrotu.
Rizkrut vsechno co jde. Pomalu. Bacha na delku sroubu a hlavni prvni vyndej baterku. Bacha na srouby pod klavesnici. Pokud to budes delat pomalu nic nezkazis. Jo jeste pozor na kable at nekde nejaky neurves.