Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
No,stejně když jsem tam jel pro nějaký io třeba do telky tak jsem zjistil že to nevedou a musel jsem do H.K. do ame.Takže to nijak vadit nebude a ušetřím za zbytečnou cestu co jsem tam několikrát absolvoval.
Jo, maloobchod je přesunutý do Havlíčkovi ulice. Chtěl jsem tužku se skelným vláknem na čištěni plošných spojů. Bude zítra, takže pojedu zase do Trutnova.
U mě skončil taky, hlavně díky tomu vyděračskýmu poštovnýmu.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
No,taky jsem tam byl vedený jako stálý zákazník,ale plynule jsem přešel k AME a TSnova. Jejich přístup,sortiment a ceny jak zboží,tak i poštovného se zhoršovaly natolik,že se mi přestali líbit.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.
Mno a to budte radi ze jste tam nebyli pro neco osobne Jakmile mate vic jak jednu polozku tak si pockate hoodne dlouho. Ja sem jednou cekal 45 minut nez dotahl ze skladu se vsim co sem chtel. Jeste ze tam maj vsude proskleny police s vystavenym zbozim tak si to clovek prohlidne asi vedej proc tam toho maj vystavenyho tolik . . .
jo to mi od nich taky po roce přišel laser a když jsem vyskakoval že když měsíc nešel tak jsem ho sehnal jinde, tak se do mě pustili, že jsem písemně nezrušil objednávku já ji rušil jen ústně po telefonu
Mno mel to bejt BU508DF. Ja sem nasel doma jen BU508AF a ten nema uvnitr tu diodu Tak sem vzal ten AF a pripojil k nemu paralelne v zavernym smeru diodu pouzitelnejch parametru a zda se ze to chodi