PMD85-2A
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
PMD60-1.jpg- (109.32 KiB) Staženo 117 x
Mam 2 moznosti:
Chyba v obvodoch generovania kompozitneho signalu - ak ma signal vypadat ako je na obrazku v predch.prispevku.
Chyba v AV vstupe TV (zlty cinch) - dvd tam sice funguje no mozno ide na inej norme - a tu ma napada netreba nejak prepnut PAL/SECAM.
Ako je to s kompozitnym signalom? Pri "log1" je jas minimalny a obrazovka je cierna?
Crifordo byl rychlejší
Tady ještě přidávám obrázek tvorby AV signálu: [/img]
- Přílohy
-
videovystup.gif- (71.24 KiB) Staženo 135 x
mihal píše:Uz to len predviest zene, bude nadsena
Myslím že na družku ze Slavností sněženek nemá
http://www.meteleskublesku.cz/?movie=14 (Krajinka v zimním hávu)
Crifodo píše:musím říct, že Spectrum/didaktik i přes opičí vícehmaty měl teda výstup kompozitního signálu ...
Že ti jazyk nezdřevění za takové rýpání. Zapomínáš, že Spectrum vzniklo v tržním prostředí a PMD vzniklo za socíku, kde i když vývojáři něco vymysleli, tak výrobáci to zatloukli 3 metry do země, aby nemuseli nedej Bůh vyvinout nějaké pracovní úsilí, protože to měli za stejné peníze. Nahoru to vždycky nějak okecali a tam tomu museli věřit. Mám bohaté zkušenosti z prosazování něčeho nového do výroby .
po pravdě, v roce 90 kdy jsem didaktik kupoval, tu teoreticky už bylo tržní prostředí (možná víc než dnes), mohl jsem vybrat PMD85, Spectrum nebo i ten Didaktik, vlastně i ten Maťo. Taky je fakt, že ve v.d. Didaktik Skalica museli být "výrobáci" kteří to do země nezadupali ale naopak ze země vydupali - už za socíku. Situace kterou popisuješ byla charakteristická spíš pro velké fabriky o mnoha závodech, tam to ovládali soudruzi na vedoucích funkcích a vohnouti na nižších rozhodovacích funkcích. To je ale i na západ od nás.
Na druhou stranu, ten Facit taky byl v tržním prostředí, ale za tu cenu za jakou byl, prakticky nikomu doma ve své době neskončil - byl moc profesionální na doma i pro tržní prostředí. Ale byla to hezká mašinka
http://www.datasalen.se/Utstallning/Dat ... %20dtc.htm
Zatímco Spectrum bylo geniálně chytře očesáno a zatraktivněno, aby se rozšířilo. Nebylo to rozdílem RVHP vs tržním prostředí, ale protože to byl trhák v tržním prostředí.