COLOR 461-PORADTE
Moderátor: Moderátoři
COLOR 461-PORADTE
U color 461 po zapnutí nenabehne obraz ani zvuk. Z impulzného trafa je počut pravidelné cvakanie. Napatie 350V za usmernovačom je prítomné.
No ostatné napatia +18V, +30V, +118V, +11,5V a +5V chýbajú ! Ako postupovat dalej, alebo kde by mohla byt chyba?
Vopred dakujem za rady.
-
Návštěvník
tulko píše:Zdravím Vás priatelia, mám nasledujúci problém:
U color 461 po zapnutí nenabehne obraz ani zvuk. Z impulzného trafa je počut pravidelné cvakanie. Napatie 350V za usmernovačom je prítomné.
No ostatné napatia +18V, +30V, +118V, +11,5V a +5V chýbajú ! Ako postupovat dalej, alebo kde by mohla byt chyba?
Vopred dakujem za rady.
U Tebe , protože si místo do školy , chodil za školu . Odnes to někomu , kdo tomu rozumí . Ivan
tulko píše:No skuste aj tak poradit, vyskúšam ,pomeriam ,a ked nepojde ,tak pojde bud do opravy alebo do šrotu. Dík.
A co tak si nejdříve přečíst některé předchozí příspěvky, na toto téma jich tu najdeš "přehršel". Pokud ti něco řeknou, máš aspoň jakous-takous šanci, že to zvládneš sám. Pokud si netroufneš, svěř to někomu, kdo tomu rozumí. Sběrný dvůr je až to poslední!!!
Honza
Mám dotaz,co je to "přehršel" nikdy jsem to neslyšel.kokun píše:tulko píše:No skuste aj tak poradit, vyskúšam ,pomeriam ,a ked nepojde ,tak pojde bud do opravy alebo do šrotu. Dík.
A co tak si nejdříve přečíst některé předchozí příspěvky, na toto téma jich tu najdeš "přehršel". Pokud ti něco řeknou, máš aspoň jakous-takous šanci, že to zvládneš sám. Pokud si netroufneš, svěř to někomu, kdo tomu rozumí. Sběrný dvůr je až to poslední!!!
Honza
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Ale fuj, to říkáš v (příležitostné) přítomnosti (asi) dámy??? Není lepší říkat "Šest půlek"????Killroy píše:EKKAR píše:Archaismus, má to znamenat cosi jako "přetékající hrst" - slovo HRŠEL je staročesky hrst.
V novočeštině to znamená třeba tři prd*ele...
Killroy
A kutilmile - nelituju tě