Philips 21PT5457/58

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zslaby
Kontaktovat uživatele:

Philips 21PT5457/58

#1 Příspěvek od zslaby »

kdyz ji zapnu jde asi 15 vterin a pak se sama vypne, ve zdroji jsem dal novy kondiky. a dela to to same,, a jeste k tomu sama od sebe meni barvy na obrazovce jednou zluta, pak cerneva, pak modra, pak zelena. a tak dal. byl vadny Tuner ten jsem vyletoval ma utrezeny vstup na kolax. potrebuji schéma L01.2E.AA
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

A co třeba studenti?
Carel

#3 Příspěvek od Carel »

ÁÁÁ"servísák"se ozval.Co takhle podívat se v eService info na schéma?Lepší je určitě servírovat pod nos,ať se starají jiní.Ta porucha je také není no problem.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jezevec »

zslaby píše:... meni barvy na obrazovce jednou zluta, pak cerneva, pak modra, pak zelena. a tak dal...

Vždyť je to barevná telka, tak co se divíš...
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

zslaby píše:kdyz ji zapnu jde asi 15 vterin a pak se sama vypne, ve zdroji jsem dal novy kondiky. a dela to to same,, a jeste k tomu sama od sebe meni barvy na obrazovce jednou zluta, pak cerneva, pak modra, pak zelena. a tak dal. byl vadny Tuner ten jsem vyletoval ma utrezeny vstup na kolax. potrebuji schéma L01.2E.AA

Je to jasný , vyměň elyty ve vertikálu . Ivan
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

A tranzistory na hrdle...
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

Koukám, že místo slezu bastlířů ve výtahu hotelu Voroněž asi zorganizujeme trestnou výpravu po Hradci Králové s přímým zaměřením poučit Zdeněčka o elektronice. I kdybysme mu to do tý jeho dubový palice měli nakopat zezadu... :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
zslaby
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od zslaby »

EKKAR píše:Koukám, že místo slezu bastlířů ve výtahu hotelu Voroněž asi zorganizujeme trestnou výpravu po Hradci Králové s přímým zaměřením poučit Zdeněčka o elektronice. I kdybysme mu to do tý jeho dubový palice měli nakopat zezadu... :lol: :lol: :lol:

hledej mě hezsky pomalu... nikdy me nenajdes HK je dost velky cauky :P
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

Uvědom si, že je nás docela dost a máme (někdy) hooodně nevybíravý metody... :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od pajosek2 »

Já bych vytvořil hvězdnou pěchotu Oberleutnant v pozici tazatele a Zslaby jako odborný poradce. Zadat jim tématický úkol např. Tesla Martino pomocí kamerového systému sledovat jak to dopadne.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Killroy
Moderátor

#11 Příspěvek od Killroy »

zslaby píše: hledej mě hezsky pomalu... nikdy me nenajdes HK je dost velky cauky :P

Zdendo, tak tím bych si nebyl zase tak jistý. Já vím kde tě v Hradci najít. Býváme často na společném místě s tím že ty na rozdíl ode mne víš prd s kým máš tu čest... :D

Killroy
zslaby
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od zslaby »

Killroy píše:
zslaby píše: hledej mě hezsky pomalu... nikdy me nenajdes HK je dost velky cauky :P

Zdendo, tak tím bych si nebyl zase tak jistý. Já vím kde tě v Hradci najít. Býváme často na společném místě s tím že ty na rozdíl ode mne víš prd s kým máš tu čest... :D

Killroy

jo ? tak se popiš jak vypadáš... a kdo ktere hospudky spolu chodime ? jestli to reknes spravne mas uznani ale ty to nevis ze ?
zslaby
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od zslaby »

pajosek2 píše:Já bych vytvořil hvězdnou pěchotu Oberleutnant v pozici tazatele a Zslaby jako odborný poradce. Zadat jim tématický úkol např. Tesla Martino pomocí kamerového systému sledovat jak to dopadne.

super kdy to bude ten kamerovy system jak tu pises ? uz se tesim na to akci. :D
kybl

#14 Příspěvek od kybl »

Zdendo,nezapomeň,že jsi mediálně známá osobnost narozdíl od nás všech....
Roman
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od pajosek2 »

kybl píše:Zdendo,nezapomeň,že jsi mediálně známá osobnost narozdíl od nás všech....
Jestli s ním budeš chvíli diskutovat,tak budeš mít nervy ve svém avatarovi.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“