Nafouklé kondenzátory
Moderátor: Moderátoři
Nafouklé kondenzátory
Foto zde:
http://img240.imageshack.us/my.php?image=s6303431zt6.jpg
http://img240.imageshack.us/my.php?image=s6303432us1.jpg
Ber to tak, že pojistka granátu už je vytažená a Ty nevíš, na jak dlouho byl nastaven časovač. Neboli vyměň, pokud můžeš a ještě je čas...
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Vypadá to jako displej, na kterém svítí 00:30 a ta čísílka se snižují, Ty držíš v ruce štípačky a přemejšlíš: "Červenej nebo modrej drát?"
Ber to tak, že pojistka granátu už je vytažená a Ty nevíš, na jak dlouho byl nastaven časovač. Neboli vyměň, pokud můžeš a ještě je čas...
No to se řekne vyměň dokud je čas, jenomže ten komp je Dell OptiPlex a je v něm málo místa a ke všemu špatnej přístup, byl sem rád že sem vyměnil pevný disk, hodinu práce to dalo. Včera jsem ho koupil za 3 klacky a nechci se v něm moc vrtat...
A kutilmile - nelituju tě
Basic píše:No to se řekne vyměň dokud je čas, jenomže ten komp je Dell OptiPlex a je v něm málo místa a ke všemu špatnej přístup...
Nic jiného ti nezbývá a podle mě je tam místa až dost. Pokud se nedostaneš rukou, tak použij peán. Asi jsi ještě nepoznal jak to vypadá když někde skutečně není místo.
Killroy
Basic píše:No to se řekne vyměň dokud je čas, jenomže ten komp je Dell OptiPlex a je v něm málo místa a ke všemu špatnej přístup, byl sem rád že sem vyměnil pevný disk, hodinu práce to dalo. Včera jsem ho koupil za 3 klacky a nechci se v něm moc vrtat...
Takže ptáš se co s tím, vrtat se v něm nechceš, tedy 2 možnosti:
- provozovat do doby než to umře, kondy vystřelí a přijdeš o data v nejblbější okamžik
- DELL si dát na poličku a vůbec nezapínat, utírat prach a odhánět mouchy.
Abys nebyl tak smutnej, potěším tě že to čeká čím dál víc uživatelů elektroniky od čínských soudruhů
Taky koukam, ze by to chtelo vycistit
-
Stan3
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne ale tri hodiny na vymenu disku je blbost, to bych ho musel tahat skrz disketovku po castech