LCD MATRIX

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pumpos
Kontaktovat uživatele:

LCD MATRIX

#1 Příspěvek od pumpos »

Kde by se dal sehnat LCD panel pro tuhle LCD? Já vím, nic moc, ale jinak jakž takž chodí a jenom má "dloubanec" v panelu. Je pěkně rozlitej, ale pod tím a okolo je vidět normálně obraz a jde i zvuk. Má to cenu?Díky moc. Panel má označení "CPWBX 3255TPZ "
kozoka

#2 Příspěvek od kozoka »

pumpos píše:Kde by se dal sehnat LCD panel pro tuhle LCD? Já vím, nic moc, ale jinak jakž takž chodí a jenom má "dloubanec" v panelu. Je pěkně rozlitej, ale pod tím a okolo je vidět normálně obraz a jde i zvuk. Má to cenu?Díky moc. Panel má označení "CPWBX 3255TPZ "
Panely se normalně nedodavají a jejich cena je vyssi nez nova TV. Takže kontejner. Navic to co si napsal není typ panelu
pumpos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pumpos »

Já si to myslel že to konečná. No třeba kdyby měl někdo jinak vypálenou a panel v pořádku. To označení jsem opsal přímo z toho panelu. Bylo u toho ještě LCD Sharp a to číslo. Tak jen kdyby někdo něco měl. Jinak fakt asi kontejner. Díky.
kozoka

#4 Příspěvek od kozoka »

pumpos píše:Já si to myslel že to konečná. No třeba kdyby měl někdo jinak vypálenou a panel v pořádku. To označení jsem opsal přímo z toho panelu. Bylo u toho ještě LCD Sharp a to číslo. Tak jen kdyby někdo něco měl. Jinak fakt asi kontejner. Díky.
No jo ale to by byla velka nahoda. Ja mam vyrazene LCD jen na vadne panely.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“