Dobrý den, prosím o radu. VN pulsuje v přibližně vteřinových intervalech, nenaběhne uplně a odpaluje to tranzistor v RKS (s2000AF)
Poradte prosím čím by to mohlo být, děkuji...
Tomáš píše:Dobrý den, prosím o radu. VN pulsuje v přibližně vteřinových intervalech, nenaběhne uplně a odpaluje to tranzistor v RKS (s2000AF) Poradte prosím čím by to mohlo být, děkuji...
ja takový model Thomsna vubec neznam... jak to je stare
Z repra Ti jde brum? jaké máš napětí na primární straně imp.zdroje na filtračním elytu hned za diodama? Pokud je tam míň než 300V,tak zkontroluj můstkový usměrňovač.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.
Tomáš píše:za diodama mám 330V DC pak to jde pres jedno vinutí na trafu na kolektor S2000AF a z emitoru to jde na ostatní vinutí kde mám už jen 215V ale AC
Tu popisuješ zapojenie imp. zdroja a nie RKS. Aký výkonový tranzistor máš v zdroji a aký v RKS? Aké je to chassis?
Tomáš píše:za diodama mám 330V DC pak to jde pres jedno vinutí na trafu na kolektor S2000AF a z emitoru to jde na ostatní vinutí kde mám už jen 215V ale AC
Chceme ,jaké je to šasi.Je divné,že tranz.S2000AF je v puls.zdroji a emitor na další vinutí trafa.