Když je žena hodná,slušná,inteligentní a krásná,tak je to chlap.Marie Fůrie píše:EKKAR píše:Marie Fůrie píše:Ještě že sem nechodí, byste mi ho tu zkazili, stačí jak kazíte mě.
Může Tě utěšovat (a Tvého mladého "starého" taky), naše milá Maruš, že zkaženýho už se nic dalšího nechytá...![]()
![]()
Nojo srandičky, ale jen se podívejte jakou zběsilou fůrii jste ze mě udělali a taková jsem byla hodná a slušná
64 členů online
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
A kutilmile - nelituju tě
-
Marie Fůrie
pajosek2 píše:Když je žena hodná,slušná,inteligentní a krásná,tak je to chlap.![]()
![]()
Že jsem krásná jsem nepsala, takže chlap asi nebudu
pajosek2 píše:Jen tak mimochodem,když píšeš,že Tvůj je mladej,tak by mne zajímalo kde je hranice starej-mladej. Nebo mladej- starej? No to je jedno,hlavně by mne zajímala ta relativní hranice ,abych věděl kam patřím.
Je mladej, protože je mladší než já. Já už jsem stará rachejtle, ale vedle něj se cítím mladší
Sice jsi nenapsala,že jsi krásná,ale vydedukoval jsem to.Víš za svůj život jsem přišel na to,že krása souvisí s inteligencí.Když čtu Tvé příspěvky,tak jsem přesvědčen,že jsi velmi atraktivní neboť i Tvé příspěvky jsou na úrovni. Myslím to vážně,nehledej v tom žádnou ironii.Marie Fůrie píše:pajosek2 píše:Když je žena hodná,slušná,inteligentní a krásná,tak je to chlap.![]()
![]()
Že jsem krásná jsem nepsala, takže chlap asi nebudu
pajosek2 píše:Jen tak mimochodem,když píšeš,že Tvůj je mladej,tak by mne zajímalo kde je hranice starej-mladej. Nebo mladej- starej? No to je jedno,hlavně by mne zajímala ta relativní hranice ,abych věděl kam patřím.
Je mladej, protože je mladší než já. Já už jsem stará rachejtle, ale vedle něj se cítím mladší
-
Marie Fůrie
pajosek2 píše:Sice jsi nenapsala,že jsi krásná,ale vydedukoval jsem to.Víš za svůj život jsem přišel na to,že krása souvisí s inteligencí.Když čtu Tvé příspěvky,tak jsem přesvědčen,že jsi velmi atraktivní neboť i Tvé příspěvky jsou na úrovni. Myslím to vážně,nehledej v tom žádnou ironii.
Teda, se úplně červenám
Víš kolik tam potkáš slušných a vzdělaných lidí?Marie Fůrie píše:A jéje, to abych začala chodit kanálama![]()
Edit: Tak jsem to asi našel,no vidíš,že jsem nekecal s tou návazností na lidskou inteligenci. Teda jestli jsi to Ty.
kontrolní otázka: Tak co letošní úroda,byli plži rychlejší?
-
Marie Fůrie
pajosek2 píše:Víš kolik tam potkáš slušných a vzdělaných lidí?Marie Fůrie píše:A jéje, to abych začala chodit kanálama![]()
Edit: Tak jsem to asi našel,no vidíš,že jsem nekecal s tou návazností na lidskou inteligenci. Teda jestli jsi to Ty.
kontrolní otázka: Tak co letošní úroda,byli plži rychlejší?
Jsem se na salát vybodla, tisíc plžů nepřeperu, a zasela kedlubny, ty jim tolik nejely, ale zase chutnaly nosatcům nebo jak se ty sv.ně jmenujou. Krytonosec řepkový je to.