Menič napätia 220V/110V
Moderátor: Moderátoři
-
Branco
Menič napätia 220V/110V
Dakujem.
-
Marie Fůrie
Branco píše:Poprosil by som o pomoc pri vyrieseni takehoto problemu. Mam nabijacku na akumulatory Makita (pre vrtacku - utahovacku), ale ma napajanie 110 V - na americky trh, a prikon (alebo výkon?) 240W. Da sa na to zohnat nejaky menič za rozumnu cenu? Su v ponuke kadejake krabicky s hodnotami 220V/110V a 50W, prip. 100 W. Bolo by to vhodne, alebo tie WATY musia byt vyssie?
Dakujem.
No jestli ta nabíječka bere ze sítě 240W, tak jí 50W šidítko stačit nebude. Prodávají se autotrafa 230V/115V, ale 300W bude stát tak 1000Kč.
-
branco
A nahodou nejaky zasah priamo do tejto by bol komplikovany? Neviem, trebars nejake previnutie trafa (ak to v sebe obsahuje?), pripadne výmena nejakych suciastok. Len taky Vas nazor, ci je toho schopny nejaky elektrotechnik, tak aby som napokon nebol este viac skodny,lebo tie akumulatory su 2 x drahsie, ako ta nabijacka. Nerad by som ich odpalil.
Vzhľadom na cenu akumulátorov se taká nabíjačka so zárukou rozhodne oplatí a predajcov máš na Slovensku najmenej 205: http://www.makita.sk/?akcia=predajcovia