Vseho moc skodi

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kbulda

#31 Příspěvek od kbulda »

Taky se Vám stává, že něco hledáte a nenajdete to ?
Najdete ale to co jste hledali třeba před rokem, ale to už není aktuální .
Hill
Administrátor

#32 Příspěvek od Hill »

Dost často.
Carel

#33 Příspěvek od Carel »

kbulda píše:Taky se Vám stává, že něco hledáte a nenajdete to ?

U mne je to skoro na denním pořádku.Včera jsem to viděl,ale dnes už to nemohu najít.Bydlím také v paneláku,místa málo,věcí,co by se jednou mohly hodit moc.Takže se to cpe kam se dá a kdo to potom má vědět ,kde co je. :roll:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od stepa »

Marně mluvit. My teda doma netrpime kralikarnou...mame rodinny domek. ALE o dilnu se delime s tatikem, ktery kuti celkem fest. ALE problem je v tom, jak neco nekam ulozi, NIKDO to nenajde, protoze on to suverenne zapomene(holt starsi clovek). Najde se to vetsinou po roce, nebo ve chvili kdyz hledame jinou vec :roll: . Nyni ma narizeno, jakykoliv presun materialu a pristroju hlasit, aby vedel alespon jeden, kde to je :D

Jedna z poslednich prihod...hledal jsem strikaci pistoli(nova, pouze vyzkousena). Prolezl jsem cely barak odspoda az nahoru a nikde nic. A to ta pistole je v KRABICI 30x30cm! Takze to tak male neni...a ani tuk(obcas vam tu kralikarnu zavidim, lip se tam asi hleda). Nikde nic. Cekam kdy ji objevime...asi az to dostrikam a bude to hotovy :?
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od pajosek2 »

EKKAR píše:Úplně nejhorší ale je situace, kdy něco 10 let pečlivě skladujete, když jste to při uložení pečlivě ošetřili a zabalili, aby se vám to nezničilo, naprosto přesně víte, kam jste to v panelákovém 3+1 uložili - a když si pro to po těch 10 letech jdete, zjistíte, že to vaše 1/2 přede dvěma měsíci vyhodila, když "dělala pořádek" - takový starý hnusný krámy nemůže přeci nikdo potřebovat!!!
To je pak na vyhození té polovice, nejlépe z 10 patra a pod rozjeté Pendolino...
Já jsem to vyřešil,tak,že jsem mojí první ženě pohrozil,že pokiud toho nenechá,tak jí přeházím kuchyň ,tak že nenajde ani solničku.Na chvíli to pomohlo.Pak jsem se oženil podruhé a teď mám ženu,ktará má toho haraburdí víc než já a je to vyřešeno. :polka:
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
EKKAR

#36 Příspěvek od EKKAR »

A navíc ke kolejím to máš kus cesty, viď?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já mám ve sklepě místnost 4x4m plnou elektro "harampádí". Vždycky, když se naštvu a půlku vyhážu, a nechám jen věci v policích, opět se tam natahají nový krámy bůhví odkud. Něco tam najít je zázrak. Takže pravidelně najdu to, co jsem hledal minule, ale už jsem si na stav (t-1) až (t-5) zvyknul. Prostě musím předstírat, že dělám to, co budu dělat až zítra a snad najdu to, co jsem hledal včera. Říkám tomu skladiště vyhořelého jaderného odpadu...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
stepa
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od stepa »

Ja to resim tak, ze kdyz nemuzu najit co potrebuju k oprave, ci vyrobe, tak ten aparat hodim do kouta a delam neco jineho...mezitim vetsinou objevim to co potrebuji k oprave toho v koute, tak to hodim k tomu, abych vedel, kde to je. A az nemuzu najit u toho stavajiciho co potrebuji, tak vymenim obsah koutu se stolem a jedu dal :D
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Jirka »

kbulda píše:Taky se Vám stává, že něco hledáte a nenajdete to ?

To se mi stávalo taky často. Ale teď se to nějak zadrhlo!
Třeba naposledy jsem si připravil redispera s násadkou, protože jsem věděl, že je budu potřebovat. Dal jsem je na místo, kde je pak na tuty najdu. A nenašel. Po několika hodinovém hledání jsem si došel koupit nové.
Je to už asi měsíc, a ty staré jsem ještě nenašel! Hurá!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od ZdenekHQ »

Občas je potřeba zlodějům ušetřit práci s hledáním cenností :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
SMITH

#41 Příspěvek od SMITH »

stepa píše:Ja to resim tak, ze kdyz nemuzu najit co potrebuju k oprave, ci vyrobe, tak ten aparat hodim do kouta a delam neco jineho...mezitim vetsinou objevim to co potrebuji k oprave toho v koute, tak to hodim k tomu, abych vedel, kde to je. A az nemuzu najit u toho stavajiciho co potrebuji, tak vymenim obsah koutu se stolem a jedu dal :D

Já mám tzv krabicový systém . Mam hromadu krabíc približne rovnakých rozmerov ,ktoré sú očíslované . V nich mám viac menej roztriedený sortiment . V mojom 🤐 (ktorý si dávam stále na rovnaké miesto) mám popísané čo mám v ktorej krabici . Nakolko bývam v malom byté a na bastl mám vyhradenú šatníkovú skryňu mám tieto krabice umiestnené v dome cca 4km vzdialenom . Vždy keď niečo potrebujem čo nemám akčne v "šatníku" pozriem do 🤐 a idem vedšinou na istotu. Samozrejme systém funguje za predpokladu že do dané priestoru chodím len já.
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
SIDTIM

#42 Příspěvek od SIDTIM »

...avšak bacha na trpaslíky! Ti vlezou všude a strašně rychle se množí... :party:
..a co shoří, nezhnije..!
kbulda

#43 Příspěvek od kbulda »

SMITH píše:
Já mám tzv krabicový systém . Mam hromadu krabíc približne rovnakých rozmerov ,ktoré sú očíslované . V nich mám viac menej roztriedený sortiment . V mojom 🤐 (ktorý si dávam stále na rovnaké miesto) mám popísané čo mám v ktorej krabici . Nakolko bývam v malom byté a na bastl mám vyhradenú šatníkovú skryňu mám tieto krabice umiestnené v dome cca 4km vzdialenom . Vždy keď niečo potrebujem čo nemám akčne v "šatníku" pozriem do 🤐 a idem vedšinou na istotu. Samozrejme systém funguje za predpokladu že do dané priestoru chodím len já.

Závidím Ti
Odpovědět

Zpět na „Poradna“