jandu píše:Je to napokon neopraviteľné. ide o preručený spoj medzi doskou klávesnice a filtrom - vodivý prepoj z jednej strany dosky na druhú. Funkčné diely idú na predaj.
To si mal teda v nejakom servise kutyil ,s.r.o...u nas tuto zavadu riesime do hodiny
Nepopieram. Chodiť ale po opravovniach, ak nemáš o nich prehľad, stojí peniaze a nemáš istotu, že nakoniec natrafíš na tú najlepšiu. Aj tu tvrdil, že to bude v pohode, nakoniec ale to nevedel napojiť. Možno nemá také vybavenie, aby to prevrtal a prepojil, podľa rozhovoru /mám vďaka jednému bastlírovi schému/ presne vedel lokalizáciu vady. Išlo vlastne o prevedenie prepoja. No korunu tomu som nasadil ja, keď som doma "utrhol" z dosky zásuvku pre pripojenie displeja. A to už asi ani vy neopravíte - či áno? a za koľko?
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Teraz som zabludil na zaciatok a pozeram ze sa tu bavime o SE K610i a nie o K700...poplietlo ma ze tam na zaciatku ktosi pisal nieco o klavesnici na K700 a cely cas som bol v tom ze sa tu bavime o tomto modeli sorry.
Ide totiz o to,ze K610i nepouziva EMI filter ako jeho starsi brat K700,takze beriem nazad to co som tam pisal o EMI filtri.V K610i su len transily.Tolko len na objasnenie.Samozrejme ze ich takisto opravujem bez problemov.Co sa tyka toho utrhnuteho konektora LCD:Samozrejme ze sa to da spravit,ale zalezi na tom ci si to vytrhol aj s ploskami,alebo len konektor,od toho sa odvija cena opravy...len mam pocit ze tu uz prestava byt oprava rentabilna s ohladom na trhovu cenu tohoto modelu,pretoze za takuto chirurgiu uz pod 1500 SK nejdem .....Tu pociatocnu zavadu co si tam mal robim bezne ,ako som uz pisal zhruba do hodiny a cena opravy je 500..takze tak
.... "uz prestava byt oprava rentabilna"....
Súhlasím, miesto investovania do opravy takmer 2-ročného o mesia-dva mi končí zmluva/ vyberiem nový SE C702-ku.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.