pajosek2 píše:Tak,jak jsi na tom?
MERIL JSEM A ZASE MERIL VSECHNO VE ZDROJI SEKUNDARU A NA PRIMARU JE PORADKU. ASI VN TRAFO MEZIZAVITOVY SKRAT.
Moderátor: Moderátoři
zslaby píše:kdyz ji zapnu jde asi 15 vterin a pak se sama vypne, ve zdroji jsem dal novy kondiky. a dela to to same,, a jeste k tomu sama od sebe meni barvy na obrazovce jednou zluta, pak cerneva, pak modra, pak zelena. a tak dal. byl vadny Tuner ten jsem vyletoval ma utrezeny vstup na kolax. potrebuji schéma L01.2E.AA
Carel píše:zslaby píše:pajosek2 píše:A pokud ten RKS odpojíš ,tak to taky vypíná nebo se alespoň změní čas?
TAK ZE HO CELY MUSIM VYLETOVAT ZKUSIM TO CELY TRAFO VEN
Když ho už budeš mít venku,můžeš ho také hned převinout.
pajosek2 píše:Ten mezizáviťák se mi taky nějak nezdá,podle mne by to nejelo ani těch 15 vteřin. Po blesku by asi nebyl utrhlý vstup na KV. Myslím,že pár závad si tam udělal sám.Stejně mi pořád neodpověděl jestli to jede když odpojí ŘKS nebo jestli to pořád padá do STBY.
pajosek2 píše:Ten mezizáviťák se mi taky nějak nezdá,podle mne by to nejelo ani těch 15 vteřin. Po blesku by asi nebyl utrhlý vstup na KV. Myslím,že pár závad si tam udělal sám.Stejně mi pořád neodpověděl jestli to jede když odpojí ŘKS nebo jestli to pořád padá do STBY.