pin do DPS, ci nieco take , surne pomoc

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Xfire

pin do DPS, ci nieco take , surne pomoc

#1 Příspěvek od Xfire »

zdravim vas tu je obrazok kuknite si to:

Obrázek

v kocne je znazornene co potrebuuem vediet, je to taky kolik/pin ktory je v doske a nato sa da napajkovat kabel. sak to videte na obrazku, len sa chcem spytat pod jakym nazvom to mam hladat napr v GM elektronic v katagogu...

diky
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Pájecí špička.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Crifodo

#3 Příspěvek od Crifodo »

Xfire

#4 Příspěvek od Xfire »

super, dakujem vam pekne
MOTOROLA

#5 Příspěvek od MOTOROLA »

Sežeň si nějaký modul ze staré televize Tesla Color a máš ho zdarma.Stačí ho jen vypájet.Možná se používá i v jiných typech tv ale já jich mám plno z tohoto typu. :wink:
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

Asi tak. A proč vlastně řešíš takovou blbinu, myslíš jako že bez těch kolíčků to nepůjde?

Killroy
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

MOTOROLA píše:Sežeň si nějaký modul ze staré televize Tesla Color a máš ho zdarma.Stačí ho jen vypájet.Možná se používá i v jiných typech tv ale já jich mám plno z tohoto typu. :wink:

Malá korekce: na modulech byly samičky řadových konektorů, ty špičky byly natlučené a zapájené v řadách na základní desce šasí. Takže nikoliv moduly, ale nějakou základní desku = šasí staré TESLA TV, klidně i černobílé, ale měla už by být s tranzistory - používalo se to někdy od poloviny 70. let...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Poradna“