Ověření zákl. znalostí
Moderátor: Moderátoři
Ověření zákl. znalostí
Samozřejmě záleží na technické náročnosti a možnostech tohoto fóra.Pokud se Vám to zdá stupidní,tak mne prosím nekamenujte.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
belkvl píše:Jak si to predstavujes ty zakladni otazky?
No třeba takhle:
http://monitor.net.ru/forum/profile.php ... greed=true
Killroy
A i kdyby mu v jiných rubrikách nikdo neodpovídal, bude to zbytečně založené vlákno, případně, pokud by někdo z nás přesunul dotaz do správné rubriky, už by ten test taky postrádal smysl - zkrátka šlo by ho takto obejít.
Hlavně ale, kdo vymyslí kontrolní otázky natolik inteligentně a tak kvalitní, aby to jako filtr bylo aspoň z poloviny účinné? I to je vlastně málo, pořád by to byl jen každý druhý.
Jednoduše mi z toho vychází komplikace s neodpovídající účinností.
Ona ani karma uživatele diskuse není všemocným filtrem, proto ani tu nepoužíváme.
Ale jak říká Hill, žádná metoda není všemocná.
A myslite, ze je problem treba napsat znamemu o vyreseni tech nekolika otazek?
Dalsi vec...nemyslim si, ze namaha vlozena patrne Zdendou do toho filtru bude alespon z 50% zurocena.
Nebude jednodussi na ty otazky neodpovidat? Zkus to pajosku
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak to asi nese doba, my trochu dříve narození jsme jakékoliv informace z oboru draze sháněli, technické literatury bylo jako šafránu, internet ještě neexistoval. Kolikrát nezbývalo, než na to přijít sám metodou pokusu a omylu. Ale zase to mělo tu výhodu, že takto těžce nabyté vědomosti si budem pamatovat do doby, než nám Alzheimer začne resetovat mozek.
Dneska někomu poradíš a on se tě bude za měsíc ptát na to samé. Proč by se to učil, když stačí napsat dotaz do nějakého fóra.
stepa píše:Kdyz, tak to zavest pri registraci, jako to je na monitoru a HLAVNE zrusit anonymy, aby to melo nejaky vyznam.
A myslite, ze je problem treba napsat znamemu o vyreseni tech nekolika otazek?
Dalsi vec...nemyslim si, ze namaha vlozena patrne Zdendou do toho filtru bude alespon z 50% zurocena.
Nebude jednodussi na ty otazky neodpovidat? Zkus to pajosku...uz v nekolika vlaknech si tvrdil, ze odpovidat nebudes a stejne si potom odpovedel
Je to tak,už jsem to někde vysvětloval.Několikrát jsem napsal,že nebudu reagovat a přesto jsem se nechal zmanipulovat. Budu muset mít pevnější vůli a nebýt takový dobrácký blbec. Nejsem bůhvíjaký odborník,ale vždy jsem se snažil pomoct,tak to omezím,teda v některých případech.
Jsem rád za vaše reakce,alespoň víme na čem jsme.