Grundig chassis K1

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tevi

Grundig chassis K1

#1 Příspěvek od tevi »

Dobrý den ,nepřidělával jste někdo na toto šasi kvaziparalelní zvukový modul?
Tato TV je dovezená z Itálie a v menu je jen audio BG .Mám několik modulů avšak ani jeden nezpracuje zvuk v potřebné kvalitě ,aniž by se neovlivňoval také obraz .Vstup mám zapojen před PAW filtr, ale kam připojit výstup z modulu ?Na procesoru jsem nenašel vstup ,kam ho bez ovlivnění připojit.Díky za odpověď .Tevi
Přílohy
Grundig K1[1].pdf
(751.63 KiB) Staženo 237 x
kozoka

#2 Příspěvek od kozoka »

tevi píše:Dobrý den ,nepřidělával jste někdo na toto šasi kvaziparalelní zvukový modul?
Tato TV je dovezená z Itálie a v menu je jen audio BG .Mám několik modulů avšak ani jeden nezpracuje zvuk v potřebné kvalitě ,aniž by se neovlivňoval také obraz .Vstup mám zapojen před PAW filtr, ale kam připojit výstup z modulu ?Na procesoru jsem nenašel vstup ,kam ho bez ovlivnění připojit.Díky za odpověď .Tevi
A co na to Turečtí inženýři. Stačí aktivovat D/K normu v servisním meny. A možná tam bude chybět filtr SAW. to je všechno. U tohoto chassis se da aktivovat v servisnim meny take Hry, Kalkulačka , Fukce PAT (U tak mále uhlopříčky v 50 HZ rarita) a hlavně funkci stereo FM Radio :lol:
tevi

#3 Příspěvek od tevi »

To mě také napadlo ,ale nějak se mě nepodařilo do něj dostat.zkoušel jsem co znám +,- zapnout tv ,nebo i ,ok ,apod .ale nic .Nevíš prosím jak do něj ? Tevi
kozoka

#4 Příspěvek od kozoka »

tevi píše:To mě také napadlo ,ale nějak se mě nepodařilo do něj dostat.zkoušel jsem co znám +,- zapnout tv ,nebo i ,ok ,apod .ale nic .Nevíš prosím jak do něj ? Tevi
:lol: :lol: vyvolat menu stisknout kod. Beko ma 9301 ale Grundig 8500
tevi

#5 Příspěvek od tevi »

Díky moc ,zkusím to ,ale až zítra . Tevi
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“