Máš pravdu,víš já jsem takový dobrácký blbec. Ale rozhodně s tebou souhlasím,psal jsem to. Vždycky sám sobě říkám,že se na to mám vys..t,ale pak mne mé druhé já přemluví.kokun píše:pajosek2 píše:Ten mezizáviťák se mi taky nějak nezdá,podle mne by to nejelo ani těch 15 vteřin. Po blesku by asi nebyl utrhlý vstup na KV. Myslím,že pár závad si tam udělal sám.Stejně mi pořád neodpověděl jestli to jede když odpojí ŘKS nebo jestli to pořád padá do STBY.
A to už jsi se tady "dušoval", že radit mu, je ztráta času (to když tady ""odborně"", a hlavně "za dvacku", opravoval "LCD-éčka").
Zdraví - Honza
Philips 21PT5457/58
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
pajosek2 píše:Máš pravdu,víš já jsem takový dobrácký blbec. Ale rozhodně s tebou souhlasím,psal jsem to. Vždycky sám sobě říkám,že se na to mám vys..t,ale pak mne mé druhé já přemluví.kokun píše:pajosek2 píše:Ten mezizáviťák se mi taky nějak nezdá,podle mne by to nejelo ani těch 15 vteřin. Po blesku by asi nebyl utrhlý vstup na KV. Myslím,že pár závad si tam udělal sám.Stejně mi pořád neodpověděl jestli to jede když odpojí ŘKS nebo jestli to pořád padá do STBY.
A to už jsi se tady "dušoval", že radit mu, je ztráta času (to když tady ""odborně"", a hlavně "za dvacku", opravoval "LCD-éčka").
Zdraví - Honza
televize jedna prastene stale nejde furt se vypina po 15 sekundach ach jo ...
zslaby píše:pajosek2 píše:Máš pravdu,víš já jsem takový dobrácký blbec. Ale rozhodně s tebou souhlasím,psal jsem to. Vždycky sám sobě říkám,že se na to mám vys..t,ale pak mne mé druhé já přemluví.kokun píše:pajosek2 píše:Ten mezizáviťák se mi taky nějak nezdá,podle mne by to nejelo ani těch 15 vteřin. Po blesku by asi nebyl utrhlý vstup na KV. Myslím,že pár závad si tam udělal sám.Stejně mi pořád neodpověděl jestli to jede když odpojí ŘKS nebo jestli to pořád padá do STBY.
Zdraví - Honza
Šoupni tam 15mi.časák a máš vystaráno.Až něco bouchne,budeš vědět víc,ale musíš u toho stále být.
Ježiš tak bud ti to vypíná nějaká ochrana nebo je nějaká součastka teplotně nestabilní. Maš aspon Freez sprej?zslaby píše:pajosek2 píše:Máš pravdu,víš já jsem takový dobrácký blbec. Ale rozhodně s tebou souhlasím,psal jsem to. Vždycky sám sobě říkám,že se na to mám vys..t,ale pak mne mé druhé já přemluví.kokun píše:pajosek2 píše:Ten mezizáviťák se mi taky nějak nezdá,podle mne by to nejelo ani těch 15 vteřin. Po blesku by asi nebyl utrhlý vstup na KV. Myslím,že pár závad si tam udělal sám.Stejně mi pořád neodpověděl jestli to jede když odpojí ŘKS nebo jestli to pořád padá do STBY.
Zdraví - Honza
Zase nadruhou stranu do tedka nevím kde je v plazmě Vertikál. Ale mas pravdu rozčilvat se nebudukondik píše:kozoka píše:Mě tady ten člověk totiž pije krev. Nic nenaměříl a ani konkretně nezdělil. Neprská ti nahodou v systému obrazovky????????
Mne tiež pije krv, ale ser nato zvytočné nervy z tvojej strany, veľa ludí sa mu snažilo pomôcť ale je to zbytočné, je to "ŠAŠEK" fóra, tak to ber tak ako to je.
kondik píše:kozoka píše:Zase nadruhou stranu do tedka nevím kde je v plazmě Vertikál. Ale mas pravdu rozčilvat se nebudu
Curva ja som ho tam tiež hladal asi dva dni, ale nenašiel som ho tam, no čo už asi si ho zákazník pred opravou vybral
kondik píše:O užívatelovi zslaby by sa mohla napísať kniha a verím že sa niekto nájde kto to dá celé dohromady a na papier. (len ja som troška smutný že s kolegom zslabym nemožem komunikovať, pretože nevie po Slovensky, takže bude si musieť zaobstarať tlmočníka (alebo žeby som si tlmočníka zaobstaral ja ?)).
Takoveho tlumocnika budes shanet tezko,on neumi ani cesky,kdo vi jakou reci vlastne mluvi a pise