Dnes (30.9.2008) ČT 1 ve 22.25
Moderátor: Moderátoři
Dnes (30.9.2008) ČT 1 ve 22.25
Retro - Legendární gramofony a magnetofony Tesla.
Uplne nejhorsi na tom poradu byl ten ulizanej uchylak v tom cernobilym zaznamu...jak tem v druhe puli poradu pustil tu hudbu, nasadil ulisny uchylacky usmev, vzal cigo a piv vino..z nej jsem teda nemohl
A co vy drive narozeni? Nejaka nostalgie?
Jinak se sejdem na www.retromaniE.cz ...
A kutilmile - nelituju tě
stepa píše:No celkem pekny to bylo...na jednu stranu me mrzi, ze jsem to nezazil.
Uplne nejhorsi na tom poradu byl ten ulizanej uchylak v tom cernobilym zaznamu...jak tem v druhe puli poradu pustil tu hudbu, nasadil ulisny uchylacky usmev, vzal cigo a piv vino..z nej jsem teda nemohl
A co vy drive narozeni? Nejaka nostalgie?
To byl ale slizák.
Jo Condor ma i dneska jeste svou cenu...celkem vysokou.
A EKKARe...ten odkaz mas blbe...je to www.retromaniE.cz
BOBOBO píše:Náhodou ten magneťák napasovaný na gramofon , to byla strojovna .
A to se ještě nenahrávalo na vícevrstvé pásky s magnetikem "rozlévaným" na polyesterovou podložku - ten magnetofonový adaptér byl určený na tzv. černý pásek, který vznikal rozválcováním plastu (polyetylénu???) celoobjemově plněného práškovým magnetikem - oxidem železa! Akorát jsem si vždycky myslel, že to neumělo nahrávat - že to bylo určeno pouze k reprodukci - v TV se tvrdil opak, tj. že šlo nahrávat přímo z desky položené pod tím adaptérem. Protože nejsem pamětník, jen jsem to viděl jako exponát - má s tímto zařízením někdo osobní zkušenosti?
A kutilmile - nelituju tě
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: