Ověření zákl. znalostí
Moderátor: Moderátoři
Radimosso píše:Osobně bych taky nechal tu azbuku.
Mimo laiků, kšeftmanů apod. by se vyfiltrovali i lidi pod 30let.
Za to můžou rodiče !
Kdyby mě měli o dva roky dřív, mohl jsem azbuce trochu rozumět
To zavání age discrimination (tedy diskriminací určité věkové skupiny), i když, pravda, opačného směru, než když člověk nad nějakých 40-50 let hledá místo.
A azbuku se můžeš naučit, když jsme ruštinu zvládli my, zvládneš ji taky. Tedy mimo tu azbuku jsme zase hodně zapomněli, ale to se pak stane i tobě.
Jedna z mála spravedlností tohoto světa.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Marie Fůrie
Marie Fůrie píše:A hlavně nerušit neregistrované, ať to tu není jak za komančů, nejsi ve straně, nemáš nárokAuu, nebijte mě.
Myslím že nikdo tady proti neregistrovaným nic nemá - problémy jsou s nimi pouze v servisní části foŕa kam lezou shánět informace. Pokud se dočkají stejně blbé odpovědi jako je jejich otázka, většinou reagují sprosťárnou a schovávají při tom za svojí anonymitu. Registrovanému můžu poslat mail nebo SZ, projít jeho příspěvky a prohlédnout si profil pokud má. Prostě si udělat o něm nějaký obrázek. O anonymním nevím nic a navíc mi může poslat beztrestně do prd*le kdy se mu zlíbí...
Killroy
-
Marie Fůrie
Killroy píše:Myslím že nikdo tady proti neregistrovaným nic nemá -
No tím si nejsem tak jistá, už jsem toho tu četla dost.
Killroy píše:problémy jsou s nimi pouze v servisní části foŕa kam lezou shánět informace. Pokud se dočkají stejně blbé odpovědi jako je jejich otázka, většinou reagují sprosťárnou a schovávají při tom za svojí anonymitu. Registrovanému můžu poslat mail nebo SZ, projít jeho příspěvky a prohlédnout si profil pokud má. Prostě si udělat o něm nějaký obrázek. O anonymním nevím nic a navíc mi může poslat beztrestně do prd*le kdy se mu zlíbí...
Killroy
Když mě nějakej debílek, co mě nezná, pošle do prd*le, tak to zas tak moc nebolí, zvláště mezi těmi co mě znají je mi to fuk. O mě už se toho napsalo a nakecalo a žíly už mi to netrhá.