jcm 800?nebo jiny bastl?
Moderátor: Moderátoři
EKKAR píše:Člověče, Kille, nejsem si jistý, jestli ta Tvoje "dioda" není taky tantal...
Sendyx píše:To vpravo vypadá jako historický ruský tantal.
Kluci jistě může být a kajícně přiznávám že tohle provedení neznám. Měl jsem spíš co do činění s NDR součástkama a podle toho jak je to robustní, tak bych spíš tipoval na Ivana polovodičoviče. Ale rád se samozřejmě poučím. Nic to nemění na tom, že ten člověk fakt stavěl z toho co šuplík (nebo spíš výprodej) dal.. Myslel jsem vždycky že Rožďál staví líp - i když tohle je poplatný svý době kdy to vzniklo. Ale ty děsný MP svitky, to fakt už ani tenkrát nemusel..
Killroy
Sendyx píše:Jistě by šlo, obdobně jako jde z rezavé škodofky udělat autojeřáb.
Určitě by šla použít aspoň kabina místo budky jeřábníka, Sendyxi - to nepopřeš! Možná i sedadlo - jinak celej zbytek by se musel pomalovat okřídlenýma šípama a polepit nápisama ŠKODA 120L - a pak i kdyby to byl COLESS na podvozku MAN nebo MERCEDES, dalo by se to vykládat jako ŠKODOVÁCKÝ TUNING...
A kutilmile - nelituju tě
Upřímně řečeno, Franni, nevím co zkoušíš. Nejseš schopný či ochotný rozkreslit schéma takového střepu, a přitom ho chceš předělávat na dost náročný zesilovač. Každému trotlovi je jasné, že se z tohodle dá použít leda plech, krabice, síťové trafo a pár součástek. Ale jsem rád, že sis poradil. Mnoho štěstí. Howgh.