MMDS v KE
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
http://www.parabola.cz/zpravicky/8489/u ... -cez-mmds/
-
MMDS
EKKAR píše:To by spíš odpovídalo tomu radaru - záleží na tom, jestli se točí nebo jen kýve - neboli jestli má 360° zorný úhel nebo menší - a jestli vás nezasahuje třeba i parazitním lalokem vyzařovacího diagramu té antény. Ta 16 sekundová perioda je hodně podezřelá...
Ono je to malá vojenská radarová stanica, kde majú oba typy radarov.
Ten kývajuci sa je nasmerovaný na to mestečko opodiaľ ( teda cca. kolmo na pomyselnú líniu prichádzajuceho vysielania MMDS )
V prevádzke je najmä ten 360 °vý.
Prevíšenie kopca je tak cca 100 - 200 metorov - radar rovno na ňom.
-
MMDS
-
MMDS
tak už asi tri mesiace je KE uplne bez pokrytia MMDS signalom a pocitujem jeho nedostatok, pretože sa vyskitnu prípade ked je potreba vyskušať TV tuner , aj v pasme hyperbandu (hlavne videorekordery) a hľa nieje na čom, manželka sa chcel anteny california čo najskôr zbaviť (chceme zaskliť balkon) a asi by ma vyhodila keby som jej tam zavesil namiesto kalifórnie "aspon takú malú širokopasmovku (sito) "
už som rozmýšlal aj na tým že si to sito zavesím niekde v izbe alebo vonku vedla okna izby pripevným na stenu "elko" a na to upevním sito.
???
aj ked už fičím na FiberTV ale aj tak ten koax v domacnosti chýba a spoločná anténa čo je na streche paneláku už nemala 10 rokov udržbu ani jej rozvod. takže tam je to tiež na figu ...