Přenosné rádio s elektronkami?

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Kaca »

Dobře. Děkuji ! Zkusím tedy vycházet z toho Amára co mě poslal Crifodo, i když se to schéma zdá být dost nečitelné a nebo ještě někde seženu tohle Amáro. Ještě jednou Dík
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od pajosek2 »

Ahoj kluci,tohle vlákno sice patří jinam,ale když už to tady je,tak se připojím. Co se týká těch oprav takových rádií,tak Ti můžu odpovědně říc,že po nich celkem poptávka a opravují se houfem. Měl jsi to dát do "Opravy historických rádií." amožná by se Ti ozvalo více zkušených v téhle oblasti. Bateriové,lampové přímače jsou všeobecně dost ceněné,protože ty lampy moc nevydržely,to zaprvé a některých kusů bylo mezi lidmi opravdu jen pár kusů.Takymáme pár ve sbírce včetně minora,ale toho jsem ještě neopravoval. S časem bojuji delší dobu.
Teď k té anodové baterii. Sežeň si starší baterie z mob.telefonů,vykuchej je a když jich dáš 20 do série,tak máš solidní anodku a nabíjecí.Ty baterie jsou sice většinou nedostačující pro mob.telefony,ale pro tohle použití bohatě stačí.
Pokud by jsi potřeboval nějakou radu s opravama těchto skvostů,tak se klidně ozvi.

Edit: až teď jsem si všiml,že je to staré vlákno
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
elipsa

#18 Příspěvek od elipsa »

Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“