DVD Thomson

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

DVD Thomson

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Po éře Sencorů a Denverů ke mě "dorazil" jeden Thomson, mechanika Sony a stejnej problém - krátce po skončení záruky nečte disky. To už došlo i na tyto značky ?

P.S. Laser svítí červeně - i tohle je nějaká změna. Čekal bych to spíš u vypalovačky...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
SIDTIM

#2 Příspěvek od SIDTIM »

Asi budu považován za ortodoxního anti-Thomsónistu, ale nejsem vůbec překvapen, ba, domnívám se, že S*ncory a jiné braky jsou na tom líp...

Červeně svítí laser pro CD, UV lighting for DVD, jinak řečeno, méně září pro oko, když zkoumá, zda je přítomen - nikoli Hliník - ale DVD :lol:
jInak, Sběrný tábor Humpolec to jistí... :lol: :lol: :lol:
..a co shoří, nezhnije..!
Killroy
Moderátor

#3 Příspěvek od Killroy »

SIDTIM píše:ale nejsem vůbec překvapen, ba, domnívám se, že S*ncory a jiné braky jsou na tom líp...

Tak, tak, já v poslední době dva Thomsony a oba s podobným příznakem. Při cenových představách majitelů jsem nakonec odmítl tomu věnovat víc času než je dekl dolů. Nic na to není a pokud ano, tak drahota. Každému doporučím SD.

Killroy
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Pokial viem, tak cerveny laser je na DVD a ten skoro neviditelny na CD.
cabernet

#5 Příspěvek od cabernet »

Mne Thomson tiez nic nehovori. U poslednych dvoch kusov to vsak nebolo o optikach, ale len paskove vodice.
SIDTIM

#6 Příspěvek od SIDTIM »

rnbw píše:Pokial viem, tak cerveny laser je na DVD a ten skoro neviditelny na CD.

Sypu si popel na hlavu, máš pravdu!!!
..a co shoří, nezhnije..!
magadafagada

#7 Příspěvek od magadafagada »

dostal jsem opravit dvd a čte jen CD a dvd nevidí. myslíte. že by stačilo poladit ty trimry co jsou na laseru?
rnbw

#8 Příspěvek od rnbw »

Nie, nestacilo.
magadafagada

#9 Příspěvek od magadafagada »

tak výměna mechaniky? předpokládám, že opticky není poznat, že laser svítí málo. páč když to hledá, tak shora je normálně vidět červený bod na kotouči. jinak je v tom mechanika sony KHM-310
konosuke

#10 Příspěvek od konosuke »

kdo to dneska vyrábí ? pra-původem je Thomson Francie, ne ? Sencor býval též Japan (a lepší průměrná značka) než to doprasili šikmoocí parchanti
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
LOYZA

#11 Příspěvek od LOYZA »

KHM310 je například v AME nyní za asi 500 kaček. Thomsony tady nějaké také těsně po záruce stejný problém a stejný lejzr Sony. Nevím taky jestli si z nás dělají legraci a nebo na to prostě kašlou, jen aby opět prodali a dostali korunky, tedy dolárky! Když si jeden uvědomí za kolik to jde z fabriky a za kolik se to prodává, tak je to děs! Mnohdy za desetinu ceny! Ostatní je reklama, kšeft - tedy obchodníci! No a Sencor-y, tak osobně jsem jich měl na stole více než Thomsonů. Bude to asi u každého kraje jinak, někde prodají více těch a jinde oněch a podle toho to asi bude opravdu "krajová" záležitost. Tak to tedy vnímám osobně a klidně se mohu plést, což je lidské.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “