pozistor

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bak

pozistor

#1 Příspěvek od bak »

Obraciam sa na odborníkov na tomto fóre. Potrebujem zistiť typ pozistoru použitého v TV Toshiba 218Q6S, prípadne akým dostupným typom ho môžem nahradiť. Za každu informáciu ďakujem.
Jozef
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Pokud si v tomto opravdu nedokážeš poradit sám, odnes to do opravny nebo si zavolej si do Avelmaku. Schéma té telky prodávají, viz www.avelmak.sk/index.php?lm=158&pg=det&article=24547a tak zcela jistě budou znát i typ použitého pozistoru.

Killroy
cabernet

#3 Příspěvek od cabernet »

Parkrat som sa stretol s podobnym problemom. Poviem pravdu, nejak som sa s tym nezdrziaval, pouzil som domace zasoby(t250, T205...). Vsetko fungovalo OK, ani jeden TV sa nevratil na reklamaciu.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pajosek2 »

cabernet píše:Parkrat som sa stretol s podobnym problemom. Poviem pravdu, nejak som sa s tym nezdrziaval, pouzil som domace zasoby(t250, T205...). Vsetko fungovalo OK, ani jeden TV sa nevratil na reklamaciu.
Mám stejnou zkušenost.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Killroy
Moderátor

#5 Příspěvek od Killroy »

Úplně jedno to vždycky zase není. Některé 3piny mívají prohozené vývody a na to je třeba dávat pozor.

Killroy
rolis7

#6 Příspěvek od rolis7 »

Killroy má pravdu.Úplne jedno to nie je. Skusil si niekedy premerať hodnoty odporu pri rôznych druhoch pozistorov za studena? Skús založiť T205 alebo T209 za T250. Nebudeš stačiť meniť sieťové poistky. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“