Asi ked mi bolo 5, zobral som stary magnetofon, rozsroboval slot pre baterky a zmenil napajacie napatie z 230V na 110V, potom zobral ustrihnuty elektricky kabel a cisto zo zvedavosti som druhy konec napichal do vetracich otvorov na boku magicu (ten kabel sa aj tak dotykal umelej hmoty) a obidva kable sli do sita. Zadymilo, spravilo smrad a neslo.
Asi pred 6 mesiacmi som prerabal PC zdroj na vyuzitelny 3V, 5V a 12V. Vcelku lahka robota - len najst vsetky napr. 12v kable a zletovat ich s jednym hrubym a ten nasledne vyviest do nejakeho bananku alebo svorky. Len som tak troska odskratoval ten zdroj a po zapati to jakosi divne cvakalo, vtedy stacilo vacsinou 5x vypinacom postikat a naskocilo to sfleku... lenze sa mi to podarilo druhy krat a uz to nevydavalo ziadny zvuk, a nikde som nenasiel ziadne napatie. Tak som to zo zvedavosti rozsroboval ze ci sa tam cosi neodpalilo, dal do sita a zapol, nic. Parkrat vypinacom postikal, stale nic. Pooddaloval som draty od seba len tak zo srandy, zapol a... rana jak z gulometu,vybilo poistky.

Co mi vsak bolo divne, poistka vovnutri prezila. Napokon som zistil ze sa 5V drat dotkol nezaizolovanej casti chladica, co bol pod 230, tak som secko zaizoloval, zapol a repete, tentoraz to okrem vybitia isticov rozdrvilo poistku a jeden kondik.