HYUNDAI F790D
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
kondik píše:NJNpán zslaby sem príde ako sebavedomý človek čo všetko vie a ako zadarmo robí a že servisy zdierajú... lenže keď príde na neho - a na jeho problémy tak sa "skutočnosť" otočí.
Mne je len troška ľúto jeho zákazníkov, keby vedeli čo dokáže, tak by k nemu asi nešli.
Avšak všetci vieme aký je to človek, vieme že nato nemá. Ale vieme že má odvahu a je vychcaný
Inu s tim zadarmo no nevim,o par temat dale hleda servisni dokumentaci k Mercedesu,pise mam ho doma,otazkou je zda ho vlastni,ci rozsiruje svou servisni cinost i do oblasti aut.Brzy se asi dockame dotazu na tema ridicich jednotek a vymen elytu v obvodech airbagu.
Maskot píše:kondik píše:NJNpán zslaby sem príde ako sebavedomý človek čo všetko vie a ako zadarmo robí a že servisy zdierajú... lenže keď príde na neho - a na jeho problémy tak sa "skutočnosť" otočí.
Mne je len troška ľúto jeho zákazníkov, keby vedeli čo dokáže, tak by k nemu asi nešli.
Avšak všetci vieme aký je to človek, vieme že nato nemá. Ale vieme že má odvahu a je vychcaný
Inu s tim zadarmo no nevim,o par temat dale hleda servisni dokumentaci k Mercedesu,pise mam ho doma,otazkou je zda ho vlastni,ci rozsiruje svou servisni cinost i do oblasti aut.Brzy se asi dockame dotazu na tema ridicich jednotek a vymen elytu v obvodech airbagu.
ja ho vlastnim koupil jsem ho, ale nemam k tomu dokumentaci. tak bys jsem prosil zadny narazky jako ze to rozsiruji a tak. diky