Po zapnuti je chvilku silnejsie pocut horizontal, za cca 5s je uz pre mna nepocutelny. Nieje to predzvest suchych elytov (esr som este nemeral
Dakujem za odpoved na moje laicke otazky.
Moderátor: Moderátoři
ja nevím pripadam si jak Zslaby taky prestava rozumet slovensky.mihal píše:Zdar, tv nieje zrovna moja parketa a preto by som potreboval poradit. Privliekol som () teslu satelit, urcenu na ekologicku likvidaciu, chcem ju vyuzivat ako maly jednoduchy monitor, cize obcasne pouzitie. Bola donedavna pouzivana, po zapnuti normalne nabehla a az na zapraseny potak na hlasitost sa zda ok. Ale..
Po zapnuti je chvilku silnejsie pocut horizontal, za cca 5s je uz pre mna nepocutelny. Nieje to predzvest suchych elytov (esr som este nemeral) alebo niecoho podobneho? Pamata si niekto co castejsie odchadzalo? Vycital som na nete, ze je osadena antiimplozivnou obrazovkou - co to je?
mihal píše:Zdar, tv nieje zrovna moja parketa a preto by som potreboval poradit. Privliekol som () teslu satelit, urcenu na ekologicku likvidaciu, chcem ju vyuzivat ako maly jednoduchy monitor, cize obcasne pouzitie. Bola donedavna pouzivana, po zapnuti normalne nabehla a az na zapraseny potak na hlasitost sa zda ok. Ale..
Po zapnuti je chvilku silnejsie pocut horizontal, za cca 5s je uz pre mna nepocutelny. Nieje to predzvest suchych elytov (esr som este nemeral) alebo niecoho podobneho? Pamata si niekto co castejsie odchadzalo? Vycital som na nete, ze je osadena antiimplozivnou obrazovkou - co to je?